ЦРНА ГОРА ТУГУЈЕ ЗА ШОБАЈИЋЕМ: Збогом Мишо и да тамо сликаш још боље и још више

В. К.

24. 04. 2021. у 17:54

У ЦРНОЈ Гори такође тугују за Милошем Шобајићем, уметничком громадом.

ЦРНА ГОРА ТУГУЈЕ ЗА ШОБАЈИЋЕМ: Збогом Мишо и да тамо сликаш још боље и још више

Комбанк дврана

Посебно Никшићани из чијег града Шобајићи вуку корене.

- Одлазимо... Одлазимо... Сад су ми јавили да смо остали без још једног нашег драгог и незаборавног друга из никшићке гимназије, генерација из 64. - Милош-Мишо Шобајић, светски сликар... од проклете короне... Само у овој години отишли су Љубинко Никчевић, Јефто-Муса Њуњић, ево и Мишо Шобајић, а пре њих, у најбољим годинама Буто Лачевић Радош-Рајо Јојић, Чедомир-Чедо Дамјановић, Слободан-Слобо Чизмовић и многи други, а да међусобно никада, баш никада, нисмо имали ниједну "грку".

То је оно што ће за мене лично и за све  нас, који још нисмо отишли, остати заувијек највећа наша драгоценост... За нас - Душка Мијатовића, Ољу Ераковић, Мира Обрадовића, Брана Вилотијевића и многе друге...Збогом, Мишо, у име свих преосталих и живих, и да тамо сликаш још боље и још више, а ми ћемо те се сећати као врхунског нашег друга, од гимназијских дана, па до гроба, пише на Фејсбуку његов пријатељ Баћо Митрић, крај никшићке Писане, бивши председник Уставног суда Црне Горе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (3)

FRANKAKREDIT

25.04.2021. 18:50

Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65 000 eura i bio sam sretan. Ako vam treba zajam za vaš najbolji interes, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki e-poštom: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com} (WhatsApp: +16014560144)