УПЕРИО ПИШТОЉ У КАСИРКУ: Специјални повратник из решетака - Ово му није први прекршај

Б. Дабић

23. 04. 2021. у 14:49

СПЕЦИЈАЛНИ повратник Миомир Шолаја ухапшен је због сумње да је починио разбојништво уз претњу пиштољем у маркету “ Идеа” у Сутомору, у четвртак вече.

УПЕРИО ПИШТОЉ У КАСИРКУ: Специјални повратник из решетака - Ово му није први прекршај

Фото: Б. Д.

Полиција је деловала ефикасно и у врло кратком року идентификовала извршиоца кривичног дела, који је исту ноћ ухапшен.

Након разбојништва у маркету  “Идеа” у који се налази у Улици  Партизански пут, у Сутомору, касирка је завршила у Хитној због претпљеног шока који је изазвао стрес.

Новости сазнају - Разбојник је у маркет “Идеа” ушао као сви купци, узео корпу у коју је ставио неколико намирница.  Када је стигао до касе, понашао се уобичајно до момемта док касирка није откуцала рачун. Кад је отворила касу, разбојник је жени пришао с леђа, уперио пиштољ према продавачици и из касе узео, како наводе из продавнице, око 200 евра. Након што је украо новац побегао је из маркета.  На глави имао капу, носио маске и рукавице.

- Обезбеђени су материјални и персонални докази који указују на сумњу да је М. Ш. (35) извршилац поменутог кривичног дела и он је лишен слободе, те ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Бару на даљу надлежност и поступање, наводи се у саопштењу Управе полиције.

У Основном државном тужилаштву је потврђено да је осумњичени за кривично ђело разбојништво синоћ ухапшен.

- М.Ш. је специјални повратник. Одређено му је задржавање, казао је руководилац ОДТ Бар тужилац Радован Ђуришић.

Сутоморанину ово није први пут да почини разбојништво. Шолаја је раније хапшен због више  почињених кривичних дела против имовине.

Подсјетимо, 2016.године уз употребу ножа починио је разбојништво у продавници “Тренд”, недавно је покушао крађу у “Кипсу”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)