ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПЕТ ХУЛИГСНА: Хапшење после дивљања на Цетињу и напада на зграду Богословије Свети Петар Цетињски

М. С.

19. 04. 2021. у 16:22

СЛУЖБЕНИЦИ Одељења безбедности Цетиње су по налогу поступајућег тужиоца Основног државног тужилаштва у Цетињу ухапсили петнхулигана због сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање и кривично дело непоступање по здравственим прописима за сузбијање опасне заразне болести.

ПОЛИЦИЈА УХАПСИЛА ПЕТ ХУЛИГСНА: Хапшење после дивљања на Цетињу и напада на зграду Богословије Свети Петар Цетињски

Фото: Архива

Како се сумња Цетињани Д.Р. (20), П.В. (20), М.Ч. (20), А.Л. (22) и Ф.Б. (20) су у ноћи између 14. и 15. априла испред интерната Богословије "Свети Петар Цетињски" вређали ученике и свештенство који бораве и раде у овој установи, на верској и националној основи, позивали су их на физички обрачун, те су покушали да уђу у објекат у чему намјери нису успели.Сумња се да су ова лица исте вечери оштетила путничко моторно возило власништво једног физичког лица из Цетиња поломивши стакла на возилу, исписавши по возилу графит, те оштетивши врата, ссопштила је Управа полиције Црне Горе.

Занимљиво, градски оци Престонице Цетиње, где власт врши Ђукановићева ДПС, нињедном речју нису осудиои овајбскандал, о коме ћутими врх ДПС и председник те партије и Црне Горе Мило Ђукановић, као и већи део невладиног сектора увек спремног да критикује СПЦ и њене великодостојнике као и српске партије у Црној Гори.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)