ПОЛУИНФОРМАЦИЈЕ КРИВОКАПИЋА: Издао саопштење да је било састанка Савета за одбрану и безбедност, али фотографија нема!

Novosti online

12. 04. 2021. у 20:15

ПОСЛЕ открића које се десило на састанку са лидерима парламентарне већине у Црној Гори, у тамошњим медијима су се појавиле информације да је данас био састанак Савета за одбрану и безбедност, али са тог наводног састанка нема фотографија.

ПОЛУИНФОРМАЦИЈЕ КРИВОКАПИЋА: Издао саопштење да је било састанка Савета за одбрану и безбедност, али фотографија нема!

Фото: Принтскрин

Ову информације објавио је и Кривокапић на Твитеру, исто без фотографија.

- Напустио сам састанак зато што не дозвољавам подметање и неистине. Доста је било ширења лажи ради стицања јефтиних политичких поена. Никада се нисам тајно састао са предсједником државе Милом Ђукановићем. Са њим се не састајем зато што волим, већ због тога што је то моја законска обавеза као премијера. У вили Горица је данас одржан припремни састанак за сљедећу седницу Савета за одбрану и безбеднот - заказане за петак, 16. април 2021. у 13 часове - коме су присуствовали предсједник Црне Горе Мило Ђукановић, председник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић, министарка одбране Оливера Ињац и ја, а поводом решавања актуелних питања у вези са Министарством одбране и Војске Црне Горе - рекао је Кривокапић.

Ипак са друге стране појавиле су се информације да је Кривокапић од Мила тражио да настави процес удаљавања од ДФ-а и њихове просрпске политике и да је такође договорено да кадрови ДПС-а остану у Управи за царине, Централној банци, Управи прихода и безбедносном сектору и да се опструира чистка кадрова лојалних Милу Ђукановићу, укључујући и тужилаштво.

- Премијер Кривокапић се данас тајно састао с Милом Ђукановићем а онда оптужио Дритана Абазовића, Владимира Лепосавића и мене да рушимо Владу од 04.01.2021. Ако треба да бирам између Дритана и Мила, бирам Дритана - написао је Кнежевић на Твитеру.

Подсећамо, премијер Здравко Кривокапић се данас тајно састао са председником Црне Горе Милом Ђукановићем.

Сусрет се догодио данас током дана, прије него што је Кривокапић дошао на унапред договорен састанак са лидерима парламентарне већине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)