ПУКЛА ТИКВА ИЗМЕЂУ ПРЕМИЈЕРА И ДРИТАНА: Кривокапић тврди да му Абазовић руши Владу!

В. К.

12. 04. 2021. у 19:35

НАКОН састанка лидера владајућих странака и премијера Здравка Кривокапића, председник Демократске народне партије Милан Кнежевић казао је да је премијер Здравко Кривокапић оптужио њега и потпредседника Владе Дритана Абазовића "да руше Владу"!

ПУКЛА ТИКВА ИЗМЕЂУ ПРЕМИЈЕРА И ДРИТАНА: Кривокапић тврди да му Абазовић руши Владу!

Абазовић и Кривокапић / Фото Танјуг-АП

- Казао је да има информације о томе, рекао је Кнежевић новинарима након састанка у Влади. - Премијер је напустио састанак након што је дошло до вербалне расправе око његовог данашњег разговора са председником Црне Горе Милом Ђукановићем. У једном тренутку Кривокапић је индиректно оптужио мене и Дритана Абазовића, као и министра правде, мањинских и људских права Владимира Лепосавића да стоје иза неке завере рушења Владе. Позвавши се на моју Твитер фотографију и објаву од 4. јануара где сам разговарао са Абазовићем о могућности превазилажења кризе у црногорском правосуђу. Саопштио је да поседује бројне информације о тој завери. На моје инсистирање да каже какве информације поседује, он је одбијао па сам га питао да ли се он данас срео са Милом Ђукановићем, што је потврдио. Када сам га питао о чему је са њим разговарао, ушли смо у вербалну расправу након које је премијер напустио састанак.

Лидер Нове српске демократије Андрија Мандић, након састанка је казао да није направљен помак у односу на кризу.

- Поручили смо премијеру да Демократски фронт неће гласати за разрешење министра правде, мањинских и људских права Владимира Лепосавића. Позвали смо Кривокапића да нађе заједнички језик са Лепосавићем и да се криза у Влади превазиђе. Нажалост, премијер није прихватио предлог - казао је Мандић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)