"ДПС ЧИНИ СВЕ ДА ПОДИГНЕ ТЕНЗИЈЕ": Спасоје Томић из коалиције "За будућност Никшића" о предстојећим изборима

Новости онлине

10. 03. 2021. у 19:46

ТЕНЗИЈЕ у Никшићу константно подиже одлазећа Демократска партија социјалиста и последњих остаци режима Мила Ђукановића. Ово за „Новости“ каже Спасоје Томић, шеф медијског пула коалиције „За будућност Никшића“.

ДПС ЧИНИ СВЕ ДА ПОДИГНЕ ТЕНЗИЈЕ: Спасоје Томић из коалиције За будућност Никшића о предстојећим изборима

Фото: Коалиција "За будућност Никшића"

- Из наше коалиције нисмо, нити ћемо дизати тензије, а они који их подижу су губитници избора а то је Демократска парттија социјалиста која то чини преко људи бившег помоћника дитекора Управе полиције Зорана Лазовића и његовог параполицијског тима, што није први пут. Ми на њихове провокације нећемо наседати већ ћемо као победници остати мирни и сачекати 14. март да увече прогласимо тријумф и пошаљемо ДПС у прошлост - каже Томић, подсетивши да су остаци Ђукановићевог режима недавно смењени у Никшићу.

- Ту пре свега мислим на начелника ЦБ Тихомира Горановића и командира полиције Дарка Мађарића. Морам упозорити да ДПС преко својих медија чини све да да подигну тензије, створе слику као да се страшно догађа. Они покушавају да изазову инцидент па да себе ставе у улогу жртве - додаје Томић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)