СРАМНА ФОТОМОНТАЖА: Друштвеним мрежама кружи слика голе министарке и свештеника (ФОТО)

В.Кадић

21. 01. 2021. у 17:41

СРАМНА ФОТОМОНТАЖА: Друштвеним мрежама кружи слика голе министарке и свештеника (ФОТО)

Фото: Фејсбук

НИКО од надлежних органа у Црној Гори није реаговао на срамну фотографију која се појавила на друштвеним мрежама.

Њоме се на највулгарнији начин покушала понизити др Весна Братић, министарка културе, просвете и спорта, по националности Српкиња. Непознати аутор је покушао наружити министарку, али и Цркви, вернике, и фотографија је наишла на најоштрију осуду Нове српске демократије и функционерке Љиљане Ђурашковић.

-Скарадна фотомонтажа министарке Весне Братић која се појавила у јавности представља срамни чин губитника И кукавица. Такав напад на једну жену може наићи само на презрење. Узимајући у обзир да  су жене стуб сваке породице ова појава је упозоравајућа друштвена аномалија на коју морамо обратити пажњу.

Фото: Фацебоок

Нарочито забрињава што је некоме пало на памет да блати оно најсветије што имамо, а то су мајке,супруге, сестре и наша Српска православна црква. Није тешко претпоставити ко би стајао иза обакве гадости, али смо те и такве 30.августа послали у прошлост. Народ је тада показао шта мисли о светињама и колико оне значе свакоме од нас.

- Непоштовање премажени од стране тих рушитеља светиња показује да још нисмо изашли из мрака уништене Црне Горе и њених традиционалних вредности. Бивши режим је учинио све да те вредности прогласи за назадну прошлост. Нова власт је дужна спречити наставак овакве праксе, делујући превентивно кроз образовање И културу, изјавила је Ђурашковић.

Нажалост, нико до сада од женских организација и невладиног сектора који се бори за права жена у Црној Гори није стао у заштиту нападнуте министарке Братић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)