ЛИДЕРИ ДФ СЛОЖНИ: Поручили Дритану да му неће толерисати сарадњу са мафијом која је прогонила Србе!

Novosti online

25. 12. 2020. у 18:22

ЛИДЕРИ ДФ СЛОЖНИ: Поручили Дритану да му неће толерисати сарадњу са мафијом која је прогонила Србе!

ПРОЦЕС Милан Кнежевић и Андрија Мандић

ЛИДЕРИ Демократског фронта Андија Мандић, Милан Кнежевић и Небојша Медојевић саопштили су да ће, након скандалозне конференције за штампу специјалног тужиоца Миливоја Катнића и заменика директора полиције Зорана Лазовића на којој су саопштили да имају безрезервну подршку Дритана Абазовића да наставе са обављањем својих функција, иницирати одржавање састанка председника свих странака потписница коалиционог споразума За будућност Црне Горе, како би се одредили према овом покушају легализовања пуча у тужилаштву и полицији.

- ДФ као носилац коалиције За будућност Црне Горе већ је саопштио да након избора Владе Здравка Кривокапића више неће трпети никакве уцене, нити ће допустити да они који су прогонили наше гласаче и нас у име Мила Ђукановића, наставе са обављањем најодговорнијих функција у тужилачком и безбедносном сектору - пише у у заједничкој изјави Мандића, Кнежевића и Медојевића.

- Једино још имамо обавезу према СПЦ и нашим гласачима да гласамо за Закон о слободи вјероисповијести, а они који безрезервно подржавају Миливоја Катнића и Зорана Лазовића, више неће имати нашу подршку. Ово ће бити наша платформа на састанку који ћемо одржати и немамо сумњу да ћемо добити већинску подршку за одбрану наших програмских и идеолошких начела око којих смо се окупили у коалицији За будућност Црне Горе. У истој власти не могу истовремено бити ДФ и Миливоје Катнић и Зоран Лазовић. Ми нисмо исто друштво, а избор је једноставан: ДФ или мафија - наводи се у заједничкој изјави Мандића, Кнежевића и Медојевића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Miro Markov

06.02.2021. 21:11

Дивим се изјавама Медојевића, јер он увек говори истину без обзира да ли се то некоме опада или не. Свака част Медојевићу као политичару и истинском борцу за древну Црну Гору и њен сиромашни народ.

Markov Marko

21.03.2021. 16:04

У свету политике, они које народ изабере ти морају да буду у Валди, јер они одговарају народу. Ово је принцип, који је јасан сваком честитом човеку. У противном нема потребе за изборима, као што је било за време диктатора Мила Ђукановића и његове корумпиране мафије.