ПОТЕРА У МОЈКОВЦУ: Возио дрогиран, покушао да побегне полицајцима

М. С.

15. 12. 2020. у 14:30

Полиција је у Мојковцу ухапсила З. В. (35) из овог града, због два прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима. Он се није зауставио на знак службеника полиције и управљао је возилом под дејством психоактивних супстанци. Судија за прекршаје изрекао му је казну затвора у трајању од 30 дана.

ПОТЕРА У МОЈКОВЦУ: Возио дрогиран, покушао да побегне полицајцима

Фото: Б. Дабић

Заједно са њим, полиција је ухапсила и Д. В. (40), такође из Мојковца, који се сумњичи да је починио кривично дело омогућавање уживања опојнх дрога и он ће бити предат уз кривичну пријаву вишем државном тужиоцу у Бијелом пољу.

Полиција је Мојковчане ухапсила у месту Тутићи, после контроле и прегледа возила „мерцедес“ мојковачких регистарских ознака којим је управљао З. В. а са њим у возилу се налазио и Д. В. (40). Возач се пре тога није зауставило на знак заустављања полицијског службеника, па је после краће потере возило заустављено.

- Прегледом З. В. пронађено је 2,2 грама марихуане, а Д. В. је одбацио паковање у којем је било преко 10 грама марихуане. Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње су они конзумирала дрогу у месту Равна Ријека, коју је како се сумња Д. В. набавио од непознатог лица у Бијелом Пољу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)