ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА БОЖЈЕ ПРАВДЕ: Подофицир Мрваљевић који је удаљен са посла због литија се враћа у строј (ФОТО)

Новости онлине

21. 10. 2020. у 12:50

ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА БОЖЈЕ ПРАВДЕ: Подофицир Мрваљевић који је удаљен са посла због литија се враћа у строј (ФОТО)

Фото: Фацебоок/Ана Мрваљевић

ДАРКО Мрваљевић, подофицир Војске Црне Горе који је због учешћа на литијама за одбрану светиња у Црној Гори био удаљен из службе, враћен је на посао.

То је на Фејсбуку саопштила његова супруга Ана Мрваљевић, уз поруку да је ово „још једна победа Божје правде“.

- Мој супруг Дарко, подофицир ВЦГ, враћен је на посао. Комисија за жалбе Владе Црне Горе је усвојила жалбу на решење начелника Генералштаба Војске ЦГ, о удаљењу са дужности у ВЦГ, због учешћа на литијама наше свете православне Цркве - написала је Мрваљевићева.

Она је додала да је од 2. марта када је њен суприг удаљен са дужности, начелник Генералштаба Војске ЦГ донио три решења, на које су уложене жалбе које су усвојене, те да су прве двије жалбе у року од двадесетак дана од усвајања достављене на кућну адресу, док је последња усвојена прије избора, али достављена послије мјесец и по - не на кућну адресу, већ у јединицу где ради.

- Хвала Господу! Хвала свим нашим ближњима (знаним и незнаним) који су нам пружили разне врсте помоћи - материјалне и оне најбитније - људске! Бог вам добрим враћао! Иштите најприје Царство Божије, све остало ће вам се придодати! - поручила је Ана Мрваљевић.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)