САСТАНАК МАНДИЋА И УРБАНА: "Грађани Црне Горе су се својим гласовима определили на који начин треба да их неко заступа и представља"

В.К.

05. 10. 2020. у 16:07

САСТАНАК МАНДИЋА И УРБАНА: Грађани Црне Горе су се својим гласовима определили на који начин треба да их неко заступа и представља

Фото: Нова српска демократија

ПРЕДСЕДНИК Нове српске демократије, Андрија Мандић примио је амбасадора Републике Чешке у Црној Гори Карела Урбана, и на састанку му предочио да нажалост, у Црној Гори постоје неки политичари, који верују да је најбоље да се Влада ове земље саставља у амбасадама великих држава.

- Неки би волели да им комплетан списак чланова Владе, уруче тамо, верујући да је то најпрактичнији начин за вршење власти. Нова српска демократија и Демократски фронт  сматрају да будућу власт имају право да конституишу само легитимни представници народа и да нико изван њих тим послом не треба да се бави.

- Грађани Црне Горе су се својим гласовима определили на који начин треба да их неко заступа и представља. Гласали су за овдашње политичке представнике, а не за било кога из страних амбасада. Поштујући себе, поштујемо и друге. Амбасадор се сложио са тим, објашњавајући и да њима, у Чешкој, нико са стране не саставља Владу нити прави било какве политичке изборе, него то раде њихови грађани и изабрани представници грађана.  Закључили су да нову Владу очекују многе тешке обавезе у поправљању претходних лоших вођења послова, као резултат корупционашког деловања претходне власти, како у пољу економије, тако и у пољу владавине права и борбе са организованим криминалом и корупцијом - истиче се у саопштењу.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)