КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА ГА ЈЕ ТУКЛА ДОК СЕ НИЈЕ ОНЕСВЕСТИО: Добио батине због српске тробојке, завршио у ургентном!

В. К.

22. 09. 2020. у 17:24

КОМУНАЛНА ПОЛИЦИЈА ГА ЈЕ ТУКЛА ДОК СЕ НИЈЕ ОНЕСВЕСТИО: Добио батине због српске тробојке, завршио у ургентном!

Фото: Приватна архива

МИТРА Павићевића из Даниловграда јутрос је на Слапу Зете претукла комунална полиција, тврде из општинског одбора Праве Црне Горе.

 Међутим, с друге стране, полиција тврди да им је пријављено да је он вређао комуналце док су уклањали "заставу друге државе" –тробојку.

Након интервенције комуналне полиције, Павићевић је завршио у Ургентном блоку Клиничког центра Црне Горе.

- Комунални полицајци јутрос су дошли на Слап и тражили од Митра Павићевића да склони тробојку са рушевине Дома. Отишао је са њима, скинуо је заставу и онда су кренули да му је узму. Након што није дозволио, отели су му катариште од заставе и ударали га њим док није пао у несвест, а потом су га оставили да лежи. Све то гледала је његова сестрична од 10 година, која је истраумирана, казао је председник даниловградског Одбора Праве Жељко Савовић.

То се, према његовим речима, дешавало јутрос око пола девет, а Митар је тек око 15 сати дошао себи.

- Рекао нам је да га је неки црни високи комуналац тукао, а да је њихов шеф Стојовић, говорио "немојте, убисте га!" - каже Савовић. - Тај црни који га је тукао држао му је колено за вратом и ударао га и то је задње чега се сећа, јер је после тога пао у несвест. У једном моменту освестио се и кренуо ка кући, али је дошла полиција и ухапсила га, јер су наводно они пријавили да их је напао.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Saša

22.09.2020. 18:21

Па упишите им имена... За пар дана нема више Милове власти па их потрпајте у Спуж и најурите са посла. Једноставно да једноставније не може бити.