ПОСЛЕ ОТКРИЋА СПАЉЕНОГ ТЕЛА: Двојица држављана БИХ осумњичена за убиство Канађанке

В. В.

19. 09. 2020. у 23:32

ПОСЛЕ ОТКРИЋА СПАЉЕНОГ ТЕЛА: Двојица држављана БИХ осумњичена за убиство Канађанке

Depositphotos

ЗА убиство канадске држављанке Љ.С. (54) чије је тело пронађено синоћ у Мокринама, у засеоку Лазаревићи изнад Херцег Новог, и на неприступачном терену, осумњичени су Р. Д. и З.М. држављани БиХ.

Према незваничним сазнањима Р.Д. је ухапшен због сумње да је саучесник у убиству, а полиција трага за З.М. који је осумњичен као директни извршилац.

Као могући разлог убиства незванично се наводи користољубље. Такође незванично сазнајемо да је З.М. више пута осуђиван за различита кривина дела.

Љ.С. је последњи пут виђена 5. септембра у Котору, док је напуштала стан у граду у коме је проводила седам, осам месеци годишње. Наредног дана требало је да из Дубровника отпутује за Канаду где је са децом проводила остатак године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Gojko

20.09.2020. 09:04

Vijesti su upravo objavile da je bivši suprug ,zverski ubijene jiljane Marić,g. Vladimir Krstanović prijavio njen nestanak kanadskoj ambasadi u Beogradu i Kraljevskoj Kanadskoj Konjičkoj Policiji /RCMP/ i onda je počela potraga pošto je otišla u Kotor da proda stan za 210.000 evra i kupi manji za 100.000 E.Ubica Zoran Marić je upoznao i posle ubistva koristio njenu bankovnu karticu i Nisan koji je nekome prodao i koji je policija oduzela.Nije se pojavila na avion za let za Kanadu.