ОПЉАЧКАН МИЛОВ РОЂЕНИ БРАТ: Из стана Аца Ђукановића украден накит и сатови, вредност плена је баснословна

Танјуг

17. 09. 2020. у 17:47

ОПЉАЧКАН МИЛОВ РОЂЕНИ БРАТ: Из стана Аца Ђукановића украден накит и сатови, вредност плена је баснословна

Foto AP

Из куће бизнисмена Аца Ђукановића, брата црногорског председника Мила Ђукановића, још пролетос украдени су сатови и накит вредни око 700.000 евра.

Позивајући се на више извора, подгорички дневниик пише да је због ове крађе већ пола године у притвору Ана Пешукић - која је радила као кућна помоћница код Аца Ђукановића, који контролише Прву банку.

Габријела Ђукановић, супруга Аца Ђукановића, према истим информацијама, открила је да су покрадени када је почетком априла кренула да на руку стави један од скупоцених сатова из своје колекције.

Наводећи речи саговорника упућеног у истрагу, Вијести пишу да су Ђукановићи испричали истрази да су се спремали те вечери да изађу када је Габријела установила да им недостају вредне ствари.

- Отворила је кутију, сата није било. Након тога почела је да отвара кутије са сатовима и накитом - биле су празне. Видела је да је нестао и велики златни грб Црне Горе - испричао је саговорник Вијести.

У истрази на лицу места је саслушана послуга када је, како се наводи, Пешукићева "одмах признала да је месецима узимала ручне часовнике, злато, накит, те да је све што је украла и продала.

О крађи из куће власника Прве банке формиран је предмет, али о томе за Вијести нису желели да говоре ни у Управи полиције ни у Специјалном тужилаштву, надлежном за тај случај.

Из извора блиских истрази се наводи да је Пешукић већ прве ноћи признала да је искључиво сама крала накит и друге вредне ствари, а потом их продавала у бесцење, па је тако сат, због којег је откривена, продала за 100.000 евра, као полован.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (21)

Božidar Topalovic

19.09.2020. 10:11

КАКО ДОШЛО ТАКО ОТИШЛО!!! Боље даје поделио сиромашнима новце којеје утрошио на драгоцености...а много је ГЛАДНИХ!!!