ПРИЈАВА ЗА АПЛИКАЦИЈУ “НЕКА ОСТАНУ ДОМА”: Реакција Нове српске демократије

В.К.

26. 08. 2020. у 13:03

МИЛУТИН Ђукановић, председник Извршног одбора Нове српске демократије обратио се саопштењем поводом пријаве за апликацију "Нека остану дома".

ПРИЈАВА ЗА АПЛИКАЦИЈУ “НЕКА ОСТАНУ ДОМА”: Реакција Нове српске демократије

Фото: НСД

- Господо из Агенције за заштиту личних података, ви који сте противуставно објавили списак наших суграђана заробљених у самоизолацији током епидемије короном, очигледно желите да заштитите оне који, такође противуставно, гласају. И једни и други покушавате да спасите криминални режим, од којег се народ Црне Горе коначно опрашта 30. августа. Апликација и комплетна акција под именом “ Нека остану дома” је смишљена баш због тога што, између осталих, ни ваша институција није радила свој посао, већ се бавила скривањем, а не откривањем неправилности везаних за личне податке грађана, саопштио је Милутин Ђукановић, обавештавајући да је предметна апликација испунила њихова очекивања и да су уз помоћ грађана дошли до драгоцених података “о особама које покушавају да кроје судбину становника опустошене Црне Горе, док сами уживају у благодетима правног, економског и социјалног амбијента Западне Европе.”

- Како такозвани правни систем ове државе, који је у служби режима, не жели да процесуира ове особе, искористићемо добијене податке да би земље у којима ови преступници живе, извршиле ревизију њиховог статуса, јер не може се на основу права из пребивалишта у Црној Гори гласати овде, а примати социјална помоћ у Немачкој или Луксембургу. Како смо закључили базу добијених података, средили спискове, разврстали их по земљама и послали их њиховим одговарајућим службама, одлучили смо да вам потпуно бесплатно понудимо нашу апликацију, како бисте, под руководством таста премијеровог сина, могли да унапредите своју борбу против изборног криминала - поручио је Ђукановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)