МИТРОПОЛИТ црногорско-приморски Амфилохије рекао је данас да је за овај тренутак најбитније да сви Црногорци изађу да гласају на изборима, саопштено је из Митрополије црногорско-приморске (МЦП).

Šator

20.08.2020. 08:32

@električar - Ништа ти не конташ, држи се ти жица. Мада би могао нешто и да прочиташ, не би те убило... Броз под један није био господин него друг. Али такав да се дружио са енглеском краљицом и џет сетом, дочим је милион грађана СФРЈ запалило у СРН због глади. И он је прогањао (заједно са својим српским издајницима и конвертитима) Србе и од њих стварао Црногорце (и Хрвате, и Муслимане којима није био згодан тај назив па се "сјетише" да су "Бошњаци", па Македонце, па...). И сада је ово крајњи стадијум те политике. Али због сљепаца као што си ти и даље нам могу подваљивати са свих страна. Зато, отвори мало очи а и прочитај нешто, мућни главом, недај да млате с тобом како хоће...

Nikola

20.08.2020. 12:41

@električar - Mitropolit je 100% u pravu jer zna istoriju za razliku od električara i mnogih drugih. CG je odlukom sopstvene skupštine kao srpska država 1918 god pripojena Srbiji i tako bi ostalo zauvjek da nije bilo zločinca Broza , koji je 1945 izmislio CG naciju i obnovio CG državu, kao i BiH, Kosovo, Makedoniju i Vojvodinu, da bi što više smanjio Srbiju.