ОТКРИВЕНО КО ЈЕ ЦРТАО ГРАФИТЕ МРЖЊЕ? Народ у Беранама одлучан у намери да раскринка опасне провокације из кухиње ДПС-а

М. С.

недеља, 09. 08. 2020. у 19:15

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ ЦРТАО ГРАФИТЕ МРЖЊЕ? Народ у Беранама одлучан у намери да раскринка опасне провокације из кухиње ДПС-а

Фото: М. С.

ПОСЛЕ још једног рушења православног крста на Богавском брду у Беранама и графита мржње на кућама неколико муслиманских породица у насељу Талум, све политичке партије владајуће коалциије у Беранамма устврдиле су без имало увијања да је то дело из ДПС кухиње и њихових активиста, као и АНБ.

Локални одбор Ђукановићеве ДПС која је одавно у опозицију у Беранама, назвала је то четничким оргијањем не осврћући се на још једно скрнављење православног знамења, а у недељу поподне друштвене мреже су се усијале.

Фото: М. С.

Много грађана је на својим профилима објавило имена двојице ДПС активиста који су наводно исписивали графите мржње, уз њихове фотографије, али и прецизно формулишући ко им је дао налог да то учине. Једна од њих је чак фотографисан, додуше са леђа, како разгледа спреј паковања боја. Све је, како смо сазнали из извора блиских локалним властима у Беранама, пријављено полицији која се за сада не оглашава...

Јуче су Беранци доживели још једну провокацију. За сада непознати космати младић, го до пса, протрчао је главном улицом вриштећи: Алаху екбер...Наравно, нико га није честито ни погледао...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Vasko Zareski101

10.08.2020. 00:46

DPS mafijase drma groznicava panika jer znaju da ih ceka vec za koju nedelju -- Spuz! Nece im pomoci ni rutinska izborna kradja jer su velicanstvene Litije razbilke strah naroda od Don Milovih terorista! Svice Zora do Slobode i Pobede -- Vasilije "Ostroski"!

Auto litije

10.08.2020. 18:18

@Vasko Zareski101 - Msliš na auto- lutije , tj. na svadbe , u kojima ne učestvuje svenštenstvo niti ih podrđava. Pičeli ste da skandirate Kralju Nikoli , zabranili su vam ( sveštenici ) da ističete zastave Srbije , sad vam je glavna dvorska kraljeva zastava , šta je sledeće ?