ПРЕМИЈЕР ДУШКО МАРКОВИЋ: Нови путеви, жичара, фабрика киселе воде, приводимо крају капиталне пројекте

М. С.

среда, 05. 08. 2020. у 18:24

ПРЕМИЈЕР ДУШКО МАРКОВИЋ: Нови путеви, жичара, фабрика киселе воде, приводимо крају капиталне пројекте

Фото: М. С.

ПРЕДСЕДНИК Владе Црне Горе Душко Марковић отворио је деоницу од 5,5 километара пута од Бистрице до Подврха – будуће базне станице жичаре за Ђаловића пећину у општини Бијело Поље.

Он је рекао да је циљ да у наредне четири године буду завршени стратешки и сви остали пројекти који су започети.

- Овде се тренутно реализују два капитална туристичка пројекта – скијалиште на Цмиљачи и Ђаловића пећина. Видели смо да се успешно изводе радови на постављању жичаре, настављени су радови на реконструкцији пута од Бистрице до магистрале. Управа јавних радова је у ове три и по године у Бијелом Пољу закључила 56 милиона евра вредних уговора, а до данашњег дана потрошена су 32 милиона евра. Рекли смо да ћемо у Бијелом Пољу покушати да обновимо фабрику киселе воде Бијела Рада. Многи су тада били скептични, али данас видимо да је та фабрика у пуном погону и да са бјелопољским брендом киселом водом опслужује и домаће и шире регионално тржиште – казао је Марковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Profesor

05.08.2020. 23:39

Idemo, idemo...brzo ce 30.Avgust, a narod ko narod, i za 5.5km ili za 5-10€ sve ce da ucini jer je doveden na prosjacki stap!! Mudrovani i foliranti..pa se slikaju jos..kao da je otvoren auto-put, a ne zaseok..sramota sta radite, samo je cudno dokle i kako jasete taj narod evo bezmalo 30.godina, demokrate???!!!!! demokratski ih ..b.te..u zdravu pamet.. Kumovi, braca, sinovi, svalerske, ruska i ostala bagra koja je dosla u Crnu Goru sa prljavim novcem, i jos dobili pasose, pa imamo crnogorce raznih boja i vera..mrceno sve..saka jada za saku dolara...tesko li ga vama jednog dana svima..kukala cam capra (kako kazu u Crnu Goru mrcnu i osakacenu, opljackanu) izuez par ulica samo u Podgoricu i Budva kormupirana i filter za kradje i manipulacije.. Eto toliko, moze ovo knjige ozbiljne da se pisu, a nekada ce se i to samo pisati..daj Boze da isti ovi svi citaju ih nedje u nekoj celiji ali ne piperskoj tacnoje tamo malo ispod oko rogama-gospodine (ako moze se) Markovicu..itd itv