СРПСКА ЛИСТА ПОДРЖАЛА КОАЛИЦИЈУ "ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ" Никада нећемо заборавити како су Мандић и Кнежевић били уз српски народ на Космету

Новости онлине

08. 06. 2023. у 12:25

СРПСКА листа подржала је коалицију „За будућност Црне Горе“ уочи парламентарних избора 11. јуна.

СРПСКА ЛИСТА ПОДРЖАЛА КОАЛИЦИЈУ ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ Никада нећемо заборавити како су Мандић и Кнежевић били уз српски народ на Космету

Фото: Косово онлине

Из Српске листе наводе да српски народ на Косову и Метохији никада неће заборавити како су Андрија Мандић, Милан Кнежевић и други људи из коалације „За будућност Црне Горе“ били уз њих све претходне године, као и на недавном величанственом скупу подршке у Никшићу.

„Желим из свег срца да подржим нашу браћу Србе из Црне Горе и политички субјект који доминантно окупља наш народ на том простору, а то је коалиција „За будућност Црне Горе“. Захваљујемо им се на безрезервној подршци. Поручујемо да ћемо издржати и да Срби са КиМ ни по коју цену неће отићи са својих вековних огњишта“, саопштено је из Српске листе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

ШПАНЦИ У ЧУДУ: Рафаел Надал понижен као никад до сада

Новак Ђоковић доказао је свима више пута да је најбољи тенисер свих времена. Док појединци покушавају све то да умање и да убаце и Роџера Федерера у ту трку, српски ас наставља да доминира. Сада је један податак показао колико је он испред свих, а то се никако неће допасти Рафаелу Надалу и Карлосу Алкаразу.

04. 10. 2023. у 08:51

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЖИКА ИМА ОГРОМНУ ПЕНЗИЈУ: Службеник три пута проверавао - није могао да верује када је видео бројку