УЗ МИЛА И МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ: Након Соње Бисерко и Раде Трајковић и оне подржале кандидатуру Ђукановића

В.К.

29. 03. 2023. у 13:58

МАЈКЕ Сребренице упутиле подршку кандидатури актуелног председника Мила Ђукановића, уочи другог круга председничких избора.

УЗ МИЛА И МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ: Након Соње Бисерко и Раде Трајковић и оне подржале кандидатуру Ђукановића

ДПС

Порука је упућена на Твитеру, и у њој се истиче значај улоге Ђукановића на грађењу добрих односа Црне Горе и Босне и Херцеговине.

- Годинама су односи Босне и Херцеговине и Црне Горе све бољи. Однос политичких званичника према геноциду у Сребреници показали су да Црна Гора не жели бити део негатора, део оних снага чији је циљ понизити нас мајке и преживеле жртве - истиче се у поруци, наводећи да је Резолуција о Сребреници коју је Скупштина Црне Горе усвојила потврдила ту "здраву политику".

 -Како бисмо наставили тамо где смо стали, грађани Црне Горе морају изабрати између два пута. Само пут којим Мило Ђукановић води државу може наставити те добре односе које смо изградили. Зато 2. априла грађани треба да подрже Ђукановића - поручују Мајке Сребренице.

Посланица ДПС-а Александра Вуковић на Твитеру се захвалила Мајкама Сребренице, поводом подршке кандидатури Ђукановића.


Подршка и Соње Бисерко

Поруку подршке председнику Црне Горе и председничком кандидату Демократске партије социјалиста (ДПС) Милу Ђукановићу уочи другог круга председничких избора упутила је и Соња Бисерко, оснивачица и председница Хелсиншког одбора за људска права у Србији.

„Године 2020. киднапована је независна и грађанска Црна Гора и од тада се темељно разграђује. Не дозволите да вас лажним обећањима увуку у ‘српски свет’, јер ни нама тамо није добро. На историјској раскрсници на којој се свет налази, а и Црна Гора, још једном бирајте грађанску, а не теократску Црну Гору. Гласајте за Мила Ђукановића. Он је једина гаранција“, поручила је Бисерко у видео-поруци.

Куртијева саветница Рада позива да се гласа за Мила

ИЗ јата својих проверених "спавача" из Србије предвођених Ненадом Чанком, актуелни председник Црне Горе Мило Ђукановић је као "сламку спаса" извукао и Раду Трајковић, председницу Европског покрета Срба са Косова.

Више о томе кликом ОВДЕ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

БОЛНА ИСПОВЕСТ ПЕНЗИОНЕРА: Немам родбине, потпуно сам сам, сваке вечери на столу остављам папире за сахрану