ХАОС НА ЦРНОГОРСКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ У ПРОГРАМУ УЖИВО: Викао да Ђукановић мора да победи, вређао водитељку, па отишао из студија (ВИДЕО)

Новости онлине

29. 03. 2023. у 08:07

ПОЛИТИЧКИ аналитичар Ранко Ђоновић извређао је синоћ у емисији Клуб А на А плус ТВ водитељку и ауторку Мели Рамусовић рекавши јој да је непријатељ Црне Горе као и други гост Предраг Калезић и након тога је напустио студио!

ХАОС НА ЦРНОГОРСКОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ У ПРОГРАМУ УЖИВО: Викао да Ђукановић мора да победи, вређао водитељку, па отишао из студија (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен/A plus TV

Ђоновић је рекао да Мило Ђукановић мора да победи на изборима, на шта му је Калезић поручио да се то коси са Ђоновићевим либералним становиштем.

- Немој ми ништа зевати, пусти ме да завршим - рекао је Ђоновић у живом програму Мели Рамусовић која га је замолила да пристојно комуницира, након чега је овај наставио: - Немојте да крећете да ме прекидате.

- Знаш што, Мели, немам никакву жељу да ти одговарам. Овај микрофон ми склоните и ја напуштам емисију… Крајње некоректно… ја сам то предосетио. Питао сам те ко је Предраг Калезић, ја сам мислио да је онај Данило Калезић. Рекла си да је човек фин и да се може разговарати. Врло сте пристрасни и некоректни, напуштам емисију. Ви сте противник Црне Горе, и ви и ви -рекао је Ђоновић.

Ђоновић је у емисији председничког кандидата Европе сад више пута назвао "мали", а његове партијске колеге "падобранци".

БОНУС ВИДЕО: ПОСЛАЋУ МИЛА У ПОЛИТИЧКУ ПЕНЗИЈУ - Јаков Милатовић у другом кругу председничких избора у Црној Гори

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (16)

СРБИН ИЗНЕДРИО СВЕТСКУ МИСТЕРИЈУ! Какво ово чудо Новак Ђоковић има на Ролан Гаросу?! (ФОТО / ВИДЕО)