ЛОБИРА ЗА МИЛА, ОКО ВРАТА ОГРЛИЦА СА ДИЈАМАНТИМА: Лидија Ђукановић на скупу у Никшићу носила накит вредан 15.000 евра (ФОТО)

Novosti online

25. 03. 2023. у 22:50

АЛИЈАНСА жена Демократске партије социјалиста Никшић организовала је дружење са првом дамом Црне Горе Лидијом Ђукановић, у склопу кампање за предстојеће председничке изборе.

ЛОБИРА ЗА МИЛА, ОКО ВРАТА ОГРЛИЦА СА ДИЈАМАНТИМА: Лидија Ђукановић на скупу у Никшићу носила накит вредан 15.000 евра (ФОТО)

Фото: Принтскрин Јутјуб ДПС

То је први пут да се дугогодишња прва дама Црне Горе активно укључила у кампању свог супруга.

Више пута до сада у разним приликама Лидија Ђукановић је привукла пажњу зато што је на себи имала изузетно скупу одећу или модне додатке. Овога пута носила је дијамантску огрлицу "Cartier", која, према подацима са интернета, кошта 15.628 евра.

Она је рекла да је предстојећи други круг избора посебно важан "због наше деце и пута којим иде Црна Гора, због државе коју желимо оставити нашим потомцима, још бољом него што су је нама оставили наши преци".

Фото: Принтскрин

Додала је да жене "као мајке, сестре, домаћице, могу много да ураде и помогну" да престану проблеми који нас муче.

Фото: Принтскрин

Просечна зарада у јануару ове године у Црној Гори је била 757 евра, што значи да се Cartier дијамантска оглица може купити за око 20 просечних плата.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ! Црне тачке Београда - пет најопаснијих раскрсница са највећим бројем удеса