ОД НАСИЛНИКА ПРАВЕ ХЕРОЈЕ И ПОЗИВАЈУ НА MOJ ЛИНЧ: Милан Кнежевић о вести да је дојава о бомби послата са „његовог мејла“

В.К.

08. 12. 2022. у 19:59

ПОВОДОМ информације да је на мејл Вишег суда стигла дојава о бомби, након чега се установило да је реч о лажној дојави, реаговао је Милан Кнежевић.

ОД НАСИЛНИКА ПРАВЕ ХЕРОЈЕ И ПОЗИВАЈУ НА MOJ ЛИНЧ: Милан Кнежевић о вести да је дојава о бомби послата са „његовог мејла“

Фото: ЕПА/Борис Пејовић

- Управо сам информисан да је дојава о подметнутој бомби стигла са лажног имејл налога који је гласио на моје име и презиме - саопштио је један од лидера Демократског фронта. - Након оркестрираних напада преко портала, позива на друштвеним мрежама да будем линчован не чуди оно што ми се јучерашњи напад на голубовачком аеродрому, а још мање данашња дојава о бомби с мојим именом и презименом.

Како поручује, "Иницијаторе и подстрекиваче ове дојаве требало би потражити међу политичким и параполитичким екстремистичким организацијама које од насилника праве хероје и позивају на његов линч."

- Пошто ће они одмах запретити маршом на Подгорицу, најбоље је сачекати неку нову дојаву у којој ће бити потписан Александар Вучић, да би отпочели марш на Београд - навео је Кнежевић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (0)

ЈЕДАН ПАПА ЈЕ БИО СРБИН Звали га гвоздени и задужио је Рим