ИЗА РЕШЕТАКА И ДРЖАВЉАНИН ТУРСКЕ: Током викенда на путевима у ЦрноЈ Гори ухапшено 37 возача

М.С.

05. 12. 2022. у 21:22

ЗБОГ вожње под дејством алкохола полицијски службеници су током викенда на путевима у Црној Гори лишили слободе 37 возача, од чега  је њих 15 у Подгорици.

ИЗА РЕШЕТАКА И ДРЖАВЉАНИН ТУРСКЕ: Током викенда на путевима у ЦрноЈ Гори ухапшено 37 возача

Црногорска полиција / Фото Д. Миловановић

Подгоричка полиција је лишила слободе О.Б. (27) држављанина Републике Турске, који је прошао на два црвена светла у интервалу мањем од 10 минута, а потим се није зауставио на знак за заустављање.

- Контролом је утврђено да је управљао возилом под дејством алкохола у организму у концентрацији од 1.11 промила. Он је потом омаловажавао полицијске службенике. Њему је судија за прекршаје изрекао новчану казну од 1.600 евра - кажу из Управе полиције чији су службеници у Никшићу ухапсили Р.Р. (68) који је као возач учествовао у саобраћајној незгоди, а код којег је утврђено присуство алкохола у организму у концентрацији од 2.67 промила.

У Мојковцу је полиција лишила слободе Г.Ф. (47) који је управљао возилом под дејством алкохола у организму у концентрацији 2.17 промила.

- Саобраћајна полиција је у данима викенда на црногорским путевима евидентирала43 саобраћајне незгоде,у којима су две особе задобиле тешке, а десет лаке телесне повреде. У истом периоду, припадници саобраћајне полиције су поднели 244 прекршајне пријаве, издали 630 прекршајних налога, одузели 17 пари регистарских ознака и исто толико возила искључили из саобраћаја - кажу из Управе полиције.

Из Управе полиције још једном апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и на тај начин допринесу, како личној, тако и безбедности других учесника у саобраћају.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Ја вам гарантујем само једну ствар

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Ја вам гарантујем само једну ствар

СКУПШТИНА Србије наставља данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 21:47

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ВЕЋ ОСАМ МЕСЕЦИ У БОЛНИЦИ: Од чега болује Мока Славнић - Вратила ми се вера у Бога, молим се у болничкој капели