ВОЗЕ ПИЈАНИ, ИДУ У ЗАТВОР: Пијани возачи све чешће пред судијама за прекршаје у Бијелом Пољу

М.С.

05. 12. 2022. у 12:19

У Суду за прекршаје у Бијелом Пољу све је више возача који због прекршаја Закона о безбедности саобраћаја на путевима, односно управљања возилом под дејством алкохола у организму одлазе у затвор.

ВОЗЕ ПИЈАНИ, ИДУ У ЗАТВОР: Пијани возачи све чешће пред судијама за прекршаје у Бијелом Пољу

Фото А. Станковић

Због вожње у концентрацији од 3,06 промила, судија Светлана Аџић је окривљеном Д. З.(34) из Мојковца изрекла затворску казну од 30 дана, три казнена бода и заштитну меру забрану управљања моторним возилом ''Б'' категорије у трајању од четири месеца.

Она је Мојковчанину В. Р. (22), који је возио са 1,12 промила алкохола у крви, изрекла новчану казну од 300 евра, а Е. Н. (42) из Манчестера је због прекршаја из Закона о безбедности саобраћаја на путевима, окривљеном, изрекла новчану казну у износу од 120 евра.

 Због одбијања подвргавања утврђивања присуства алколхола у организму, затворску казну од 50 дана окривљеном Ш. Р. (33) из Жабљака изрекао је судија Милош Бакрач. Жабљачанину је изречена и заштитна мера забране управљања моторним возилом ''Б'' категорије у трајању од четири месеца и три казнена бода.

Због управљање возилом под дејством алкохола у организму у концентрацији 2,10 промила, судија Андријана Булатовић је окривљеном М. М. (35) изрекла казну затвора у трајању од 15 дана, три казнена бода и заштитну меру забрану управљања моторним возилом ''Б'' категорије у трајању од четири месеца.

 Под ''гасом'' је приликом саобраћајне контроле и тестирања био и О. Р. (68) из Петњице. Због вожње са 2,44 промила алкохола у крви, судија Вукајло Смоловић му је изрекао новчану казну у износу од 600 евра, три казнена бода и заштитну меру забрану управљања моторним возилом ''Б'' категорије у трајању од четири месеца.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)