НЕМА ПОВЛАШЋЕНИХ: Абазовић и Аџић се огласили после хапшења Радета Милошевића и групе осумњичене за шверц цигарета(ФОТО)

В. К.

02. 10. 2022. у 00:43

ПРЕМИЈЕР Црне Горе Дритан Абазовић поздравио је акцију Специјалног државног тужилаштва и МУП-а на спречавању кријумчарења цигарета.

НЕМА ПОВЛАШЋЕНИХ: Абазовић и Аџић се огласили после хапшења Радета Милошевића и групе осумњичене за шверц цигарета(ФОТО)

Фото: Влада Црне Горе

- Држава владавине права у којој ће сви имати једнака права и обавезе је идеал за који се боримо и изборићемо се. Ни по бабу, ни по стричевима. Стајемо на крај шверцу цигарета - написао је Абазовић на Твитеру.

Огласио се и министар полиције Филип Аџић.

- Акција Специјалног државног тужилаштва и Специјалног полицијског ођељења показатељ су нулте толеранције институција на сваки покушај шверца. Градимо систем и праведну државу у којој закон важи једнако за све. Нема повлашћених!

Подсетимо, директор Управе царина и прихода Раде Милошевић ухапшен је вечерас у акцији Специјалног полицијског оДељења по налогу Специјалног државног тужилаштва.

Поред Милошевићеве у акцији је ухапшено још неколико особа у Подгорици и Никшићу.

Разлог хапшења Милошевића и других особа јесте сумња  да су они били укључени у систем кријумчарења цигарета, које је држава одузела у магацинима Луке Бар, а који су у три наврата спаљивани у пећима Жељезаре Никшић и фабрике "Јаворак" у том граду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ПОСЛЕ ПОРАЗА: Савић упутио поруку Митровићу