АБАЗОВИЋ ОДГОВОРИО МИЛУ: Иза Ђукановића стоји организовани криминал

Novosti online

01. 10. 2022. у 21:49

ПРЕМИЈЕР Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић казао је вечерас гостујући у "Слободној зони" са Дражном Живковићем на ТВ ПРВА да је очекивано да Мило Ђукановић даје изјаве о њему да је руски и српски агент и да такве изјаве углавном дају људи који су на крају политичке каријере.

АБАЗОВИЋ ОДГОВОРИО МИЛУ: Иза Ђукановића стоји организовани криминал

Фото: ЕПА

- Ја нећу рећи да иза Ђукановића стоје супер силе већ да иза њега стоји организовани криминал. Ђукановићу не остаје ништа друго него да своју политичку братију брани оптужујући друге да нападају државне интересе. Свакако, ми ћемо наставити и сузбијаћемо све нелегалне активности у Црној Гори чувајући њен интерес, а Ђукановић и екипа се у томе више не могу препознати - казао је Абазовић.

Логичан је след догађаја смена Мила Ђукановића и логично је да иницијатива о скраћењу мандата Скупштине Црне Горе није добила подршку, сматра он.

- То њега нервира. Он не води процесе у Црној Гори и то је добро. Ми смо имали 41 глас око ребаланса и тиме смо конституисали већину. Имамо и даље активну позицију везану за предлог новог мандатара. Ако Ђукановић жели да се служи Уставом, он треба да да мандат. Он је искористио у овом моменту једну од могућности – или да предложи мандатара или да предложи скраћење. Он је урадио друго. А опет постоји друга солуција - подвлачи Абазовић.

Ђукановић, да је могао да распусти Скупштину, давно би је распустио, казао је Абазовић и додао да Ђукановић више не може да узурпира власт.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

А ПОСЛЕ АНТИСРПСКЕ ХИСТЕРИЈЕ: Албанци и Хрвати вређали Србе, па заиграли коло!