МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ИСМЕЈАО БИЛЧИКА: Црна Гора заслужила њега као премијера, а ја ћу себе да предложим за словачког

Novosti online

11. 09. 2022. у 08:10

ПОШТО је пре неколико дана пала влада Словачке задржавам право да наредних дана предложим себе за словачког премијера. Имам све предиспозиције, исто као господин Билчик, реаговао је у изјави за ИН4С, председник Демократске народне партије и један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ИСМЕЈАО БИЛЧИКА: Црна Гора заслужила њега као премијера, а ја ћу себе да предложим за словачког

Фото Н. Параушић

- Немам ниједног посланика у словачком парламенту, али имам добру вољу да одредим у ком правцу Словачка треба да се креће, као што то он чини за Црну Гору, да ћу почети да верујем да поменути господин води порекло из Катунске нахије, и да су његови због крвне освете побегли у Кошице - истакао је Кнежевић и додао:

- Тако да у случају пропасти преговора већине од 30. августа увек имамо резервно решење за мандатара, а то је Владимир Билчик. Заслужила је одавно Црна Гора једног Билчика, као што је Словачка заслужила Милана Кнежевића - поручио је Кнежевић у изјави за ИН4С.

Подсетимо, јуче се Владимир Билчик још једном се умешао у унутрашњу политику Црне Горе, те поручио како "ЕУ не подржава Владу са ДФ".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

НАПЕТА СИТУАЦИЈА НА КиМ: Сви прилази Бањској и даље блокирани - Јариње и Брњак затворени

У СЕЛО Бањска, у општини Звечан, ни јутрос се не може ући ни изаћи. Сви прилази су блокирани јаким полицијским снагама, а још увек није познато када ће бити одблокирани.

25. 09. 2023. у 09:43

ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ: Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

"ЧЕКАМ ДА СЕ ОПЕТ НАПИЈЕ И ДА МЕ ОВАЈ ПУТ УБИЈЕ": Језива исповест супруге славног хрватског спортисте

Јавност у Хрватској још је згрожена вешћу да је њихов прослављени рукометаш Денис Бунтић крвнички претукао супругу, а још је шокантнија вест да је он пуштен из притвора уз забрану приласка супрузи.

25. 09. 2023. у 10:10

Коментари (4)

ПЕСМУ ПОСВЕТИЛА ПРЕМИНУЛОМ СИНУ: Такмичарка Никад није касно се сломила на сцени - Жика у сузама: Свака ти част