ДРИТАН ПОТКАЧИО И ЧАНКА: "За 500 евра, рећи ће шта год хоћете"

новости онлине

19. 08. 2022. у 16:34

ДРИТАН Абазовић је рекао данас да постоје „људи кориташи који послије 30. августа нису више могли да се конектују на државни систем“.

ДРИТАН ПОТКАЧИО И ЧАНКА: За 500 евра, рећи ће шта год хоћете

Фото Танјуг

- Људи не желе да буду таоци 10 људи који имају милионе. Ненад Чанак, дате му 500 евра и он се јави да каже шта год хоће. Сутра ће рећи да је Абазовић најгори могући политичар. Ко му да 500 евра он ће после и да га хвали - рекао је премијер Дритан Абазовић у свом данашњем излагању.

Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак одговорио је убрзо црногорском премијеру.

- Каже Дритан Абазовић у Скупштини Црне Горе да ме ‘…црногорска опција доводи у Црну Гору, па ми дају 500 еура да га вређам…’ Дритан Абазовић, по обичају лаже. Нико ме не ‘доводи’ у Црну Гору и не вређам никога, него само кажем чему сам сведочио“, написао је Чанак на Твитеру, изневши тешке увреде на Абазовићев рачун и назвавши га непријатељем Црне Горе.

Подсетимо, приликом немира на Цетињу када је било устоличење митрополита Јоаникија, главни гост "милогараца" био је управо Ненад Чанак, који је током трајања немира седео са Ђукановићем у кафићу.

-Тешко Црној Гори ако треба да је брани Ненад Чанак, навео је тада Абазовић упитан да коментарише наводе лидера Лиге социјалдемократа Војводине да је актуелна власт у Црној Гори све у вези са устоличењем митрополита Јоаникија лажирала да би ухапсила Ђукановића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (22)

ТРПЕО НЕСНОСНЕ БОЛОВЕ: Мушкарац показао шта је два месеца носио у телу - слика је обишла свет (ФОТО)