А АКО ЈА ПАДНЕМ Дритан: Сутра је моменат кад ћу да саопштим неке занимљиве чињенице

Тањуг

18. 08. 2022. у 16:48

Црногорски премијер Дритан Абазовић изјавио је у Бијелом Пољу да, ако сутра у парламенту не буде изгласано неповерење његовој влади, спреман је да се одмах нађе одрживи модел власти до избора, а уколико падне, нека нова већина, казао је, тражи модел изласка из политичке кризе.

А АКО ЈА ПАДНЕМ Дритан: Сутра је моменат кад ћу да саопштим неке занимљиве чињенице

Фото Р. Копривица

-На јесен се предвиђа енергетска криза у Европи, а мислим да све то треба да чекамо спремни. Јако је неодговорно да имате политичаре који због својих фрустрација то доводе у питање. Уколико идемо у ребаланс следећи месец можемо земљи обезбедити уштеде, казао је Абазовић новинарима.

Уколико влада падне, каже Абазовић, нека друга већина која се конституише са ДПС-ом тражи модалитет за излазак из кризе, али онда нема повратка на старо.

О помињању његовог имена у позитивном и негативном контексту у медијима, говориће сутра у парламенту и изнети, каже, неке за њега занимљиве детаље.

-Рекао сам да је 19. август моменат кад ћу да саопштим занимљиве чињенице. Сутра ћу причати на све теме, поновио је премијер, пренели су подгорички медији.

Абазовић је у Бијелом Пољу био са министром здравља Драгославом Шћекићем који је новинарима рекао да би била брука да буде смењен премијер који је потписао Темељни уговор са Српском православном цкрвом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОДБИО И ЏОНИЈА И БРЕГУ: Популарни певач није хтео да пева у Бијелом дугмету - и дан-данас жали због тога