ПУЦА МИЛО ИЗ ПРАЗНЕ ПУШКЕ Миљанић: "Ако поклекнемо сада, узалуд смо се рађали"

В.К.

17. 08. 2022. у 13:30

ФУНКЦИОНЕР Нове српске демократије и Демократског фронта Илија Миљанић најавио је кроз реконструкцију актуелне Владе или формирање нове извршне власти сабирање победника парламентарних избора 30.августа 2020. године када је после тродеценијске владавине срушен режим Мила Ђукановића.

ПУЦА МИЛО ИЗ ПРАЗНЕ ПУШКЕ Миљанић: Ако поклекнемо сада, узалуд смо се рађали

Фото: В. К.

-Ако поклекнемо сада, узалуд смо се рађали, поручује оштро Миљанић уз подсећање да је велика шанса да у пуном сјају опет засветли народна слобода пропуштена код Владе „нејаког Здравка Кривокапића“.

-Бивши премијер се истрчао да га чак ни аманет небеског митрополита Амфилохија није оснажио већ је посрнуо и склизао низ Камен Гору, наглашава Миљанић, наглашавајући да је он од народне победничке  велике коалиције добио све али га је ДПС препознала и сурвала уз помоћ такође истрзане групације која није ни могла у таквом саставу да одговори времену.

- Господар Мило ових дана не узмиче, већ прети Србима у Црној Гори хрватском олујом. Али пуца из празне пушке, јер се тај крвави наум неће догодити, јер му то ми нећемо дозволити.

Миљанић позива све да након тешких трагедија које су се десиле на Цетиње треба коначно помоћи народу тог града да се избори за егзистенцију у овим тешким временима. Он подсећа кроз шта су грађани све пролазили минулих тридесет година трајања режима Ђукановића, колико је мајки у црно завијено и колико је младих живота нестало са лица земље у разним оружаним обрачунима.Указује да се за то време десио и распад црногорске привреде, док је пропала транзиција оставила катастрофалне последице по црногорску економију, многе привредне гране угасила, закатанчила фабрике, а народ оставила на просјачки штап.

- Господар Ђукановић ће засигурно напрасно збрисати у погодном тренутку. Благо је поодавно однешено у тајне одаје и бајуне западног поклопца као нагрда за евроатланске интеграције, мултиетичност и мултиневиђелицу, оцењује Илија Миљанић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

СРЕЋУ НАШАО КРАЈ 20 ЛЕТА МЛАЂЕ Жена Микија Манојловића је позната глумица: Ни сањао нисам да ће ми постати животна љубав (ФОТО)