КРВАВИ ПИР ТРАЈАО САТ ВРЕМЕНА! Испливали нови детаљи трагедије на Цетињу

М. СЕКУЛОВИЋ, С. ЂОКИЋ

12. 08. 2022. у 22:46

КРВАВИ пир који је Црној Гори приредио Вук Бориловић (34) на Цетињу, трајао је готово цео сат у црногорској престоници, испричали су неки сведоци нечувене трагедије.

КРВАВИ ПИР ТРАЈАО САТ ВРЕМЕНА! Испливали нови детаљи трагедије на Цетињу

Фото: Светлана Ђокић

Помахнитали убица најпре је свирепо убио двоје деце својих подстанара, у чију је мајку пуцао,  а насрећна жена је потом подлегла у повредама у болници.


Бориловић се потом дао у пуцњаву из ловачког карабина улицама Цетиња, пуцајучи на своје суграђане...

Да ли је трагедија могла да буде спречена, за сада није јасно, али је министар полиције Филип Аџић, рођени Цетињанин, казао да не траба данас стајати на муку у црно завијеним породицама, али да према његовим информацијама, рањени полицајац је покушао да спречи Бориловића али је у томе онемогућен наношењем повреда у пределу главе и руке...

Као што су "Новости" писале, Бориловића је у још крвавијем науму спречио један Цетињанин који га је ликбидирао хицима из ватреног оружја.
  
Дежурна тужитељка Андријана Настић је то потврдила и казала да тај човек за сад аније ухапшен. Према речима министра Аџића на Цетињу ништа није наговештавало да би Бориловић могао починити било шта слично злочину који је починио у петак око 16 сати у својој кући а  потом на улици пред Владиним домом.
 
Како "Новости" сазнају међу повређенима је и један страни држављанин, али је он лакше поврежен. Три особе налазе се у Клиничком центру Црне Горе и у животној су опасности.

БОНУС ВИДЕО: Трагедија у Врању
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

РАСКИД ПРЕКО ТЕЛЕФОНА: Бивши дечко Ане Ивановић није поднео што га је оставила