ДИРЕКТОР УПРАВЕ ПОЛИЦИЈЕ ЦГ: "Надам се да више никад нећемо сведочити оваквој трагедији"

М. С. - С. Ђ.

12. 08. 2022. у 22:07

ДИРЕКТОР Управе полиције Црне Горе, Зоран Брђанин, огласио је се поводом трагедије на Цетињу.

ДИРЕКТОР УПРАВЕ ПОЛИЦИЈЕ ЦГ: Надам се да више никад нећемо сведочити оваквој трагедији

Фото Вијести

- Људски животи су највреднији и ненадокнадиви, а данас смо изгубили 11 грађана и грађанки, међу којима и двоје деце. Саосећам са породицама страдалих и у своје лично име и у име Управе полиције упућујем им на овај начин изразе најдубљег саучешћа, а пошто у тренутку овог догађаја нисам био у Подгорици, поћи ћу вечерас и на Цетиње. Такође, надам се да ће се повређени брзо и успешно опоравити - рекао је Брђанин.

"Новости" су раније објавиле да је Вук Бориловић (34) усмртио десет особа, након чега је убијен, а Брђанин је поделио информације о догађају.

- Према за сада познатим околностима, данас око 15.30 часова тридесетчетворогодишњи мушкарац Вук Бориловић, са Цетиња, пуцао је на породицу, чији су чланови боравили у посторијама његове куће као подстанари у насељу Медовина. Он је, том приликом, употребом ватреног оружја – ловачке пушке - лишио живота двоје деце, једно старости осам, а друго једанаест година и ранио њихову мајку која је у медицинској установи подлегла повредама. Потом је изашао и пуцао из истог ватреног оружја на становнике овог насеља којом приликом је лишио живота још седам особа, а ранио шест - додај је директор Управе полиције.

По позиву грађана, на лице места су упућени полицијски службеници којом приликом је у размени ватре тешко рањен један полицијски службеник.

- Наглашавам да се околности целокупног догађаја, укључујући и лишење живота Бориловића и даље утврђују, а јавност ће, посредством медија, бити обавештена о свим детаљима. Желим и да изразим наду да више никад нећемо сведочити оваквој трагедији у Црној Гори. Верујем да сви поштујемо бол породица, а захваљујем медијима на коректном односу у досадашњем извештавању и апелујем да се са максималним опрезом настави обавештавање јавности - закључио је Брђанин.


БОНУС ВИДЕО: Драматично између Бара и Сутомора
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило