ИНСПЕКТОРИМА КРСТОВИЋИ НИСУ БИЛИ СУМЊИВИ: Суђење оцу и ћерки за шверц тоне кокаина у бананама

В. Н.

18. 05. 2022. у 19:00

САСЛУШАЊЕМ сведока данас је у Вишем суду у Подгорици настављено суђење Будимиру Крстовићу и његовој ћерки Марини, за шверц 1.206 килограма кокаина, који је пронађен у пакетима банана, приликом претреса њиховог магацина у Мојановићима у Зети.

ИНСПЕКТОРИМА КРСТОВИЋИ НИСУ БИЛИ СУМЊИВИ: Суђење оцу и ћерки за шверц тоне кокаина у бананама

Архива

Пред судијом Весном Ковачевић, своје исказе су дали полицијски службеници Марко Савовић и Иван Јовић. Савовић је рекао да не зна ко је руководио акцијом, нити ко је дао знак да се крене у претрес магацина.

- Када смо ушли, затекао сам пет радника. Марина је дошла у магацин након десетак минута. Лично нисам знао о чему се ради све до уласка у магацин нити ми је било познато да су се према некоме предузимале мере тајног надзора - тврдио је Савовић. - Осим дроге у пакетима банана, није пронађено ништа друго што би указивало на дистрибуцију дроге. Сви су радници били шокирани када смо пронашли дрогу у смислу "одакле ово". Марина је такође рекла да нема везе са дрогом.

Инспектор Јовић је казао да су имали информацију да се у контејнеру фирме "Сан Франциско" налази опојна дрога. То је био, како каже, разлог због чега су одређене мере тајног надзора. Додао је и да је приликом заплене дроге у магацину била присутна оптужена Марина Крстовић, која се није противила претресу складишта нити је тражила присуство адвоката.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)