МЕДОЈЕВИЋ О НАЈВЕЋОЈ АФЕРИ У ЦГ: "Воли" је по наређењу Ђукановића ушао у послове са сином Весне Меденице!

Novosti online

11. 05. 2022. у 17:03

КОМПАНИЈА Воли Драгана Бокана је по наређењу Мила Ђукановића ушла у послове са сином Весне Меденице, саопштио је лидер ПЗП-а Небојша Медојевић.

МЕДОЈЕВИЋ О НАЈВЕЋОЈ АФЕРИ У ЦГ: Воли је по наређењу Ђукановића ушао у послове са сином Весне Меденице!

Фото ДФ

Како је нагласио, Воли је део криминално-корупционашке мреже породице Ђукановић.

– " Воли" је по наређењу Ђукановића ушао у послове са сином Весне Меденице, јер су његови захтеви и апетити били све већи, а његова мајка је црна кутија режима Ђукановића и допуштањем да покупи неке мрвице са стола, куповали су лојалност његове мајке. Укључивањем сина у шверц цигарета, кокаина и профитабилне послове купована је лојалност мајке, која је црна кутија режима Ђукановића! Компанија "Воли" је режимска компанија, преко које су браћа Ђукановић реализовали своје трансакције и ја основано сумњам да је преко ове компаније опрана огромна количина кеша из шверца цигарета и дроге, а видели смо да је црногорски државни нарко картел годинама шверцовао кокаин у пошиљкама банана - истакао је Медојевић.

Он је оценио да је породица Ђукановић након 2006. године преузела апсолутну контролу над Црном Гором у којој се ниједан озбиљнији посао, било легални било нелегални није се могао завршити у Црној Гори без њиховог учешћа и одобрења.

-Поставили су своје људе на чело полиције, АНБ, судова, тужилаштва, медија и контролисали су комплетну економију земље. Имали су своју банку и отворили су још пар банака преко којих су обављаји криминалне трансакције, платни промет и прање пара. Сестра је обављала правне и адвокатске послове и била је стварни ауторитет за правосуђе и тужилаштво. Весна Меденица је била њен потрчко која је реализовала инструкције прве породице. Када би се истражиле кредитне линије из Прве Банке, а посебно аранжмани са ИРФ, лако би се видела финансијска структурна веза породице Ђукановић са компанијом "Воли"! Све је то иста криминално коруптивна мрежа породице Ђукановић која је државу Црну Гору третирала као своје власништво. Нису сви чланови ДПС криминалци, али је сваки криминалац члан ДПС. Зато се ја залажем да се ДПС као политичко крило забрани, њихове вође похапсе, а имовина стечена пљачком и корупцијом национализује и врати држави-рекао је Медојевић.

Медојевић констатује да Концерн Вијести годинама медијски штити "Воли" за адекватну финансијску надокнаду преко маркетинга и других канала.

(Борба.ме)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

КО ЈЕ ТЕЛОХРАНИТЕЉ МАКСИМ? Сенка Зеленског - од оптужби због везе с моћним олигархом, до шефа Службе безбедности