ДПС ПОДРЖАО МАЊИНСКУ ВЛАДУ: Ђукановић наводи да су подржани кључни захтеви странке

В.К.

21. 04. 2022. у 20:47

ГЛАВНИ одбор Демократске партије социјалиста дао је вечерас подршку мањинској влади јер је испуњен највећи део услова које су тражили за њено формирање. Ово је саопштио лидер ДПС-а Мило Ђукановић на конференцији за новинаре након седнице, додајући да ће наредних дана јавност упознати са њиховим одлукама.

ДПС ПОДРЖАО МАЊИНСКУ ВЛАДУ: Ђукановић наводи да су подржани кључни захтеви странке

Фото PREDSJEDNIK.ME

- Друга одлука која се односи на претходни период од две године, је да се ДПС потврдио као патриотска и политичка вертикала Црне Горе. ДПС је 30. августа демонстрирао демократски капацитет и признао резултате избора. То је показатељ виталности ДПС-а. Где су они који су лицитирали да ћемо пасти на 15 одсто подршке и доживети партијску деобу. Рејтинг ДПС-а је стабилан. Шта је било с плановима за анексију Црне Горе кроз пројекат српског света? Уложили су велика средства, али им није могло бити. ДПС је био прертврд орах. Стали смо им на пут на Цетињу и у Никшићу - казао је Ђукановић, наводећи да су испунили обећање и срушили Владу у парламенту.

- Трећа порука је да је ово први корак ка обнови државно-политичке релевантности. ДПС је показао снагу и одлучност да се бори и из нешто неповољнијег опозиционог статуса. Такав тренд ћемо наставити. ДПС је најпостојанији темељ одбране вредности Црне Горе. Нема дилеме да ће након наредних избора ДПС заузети место које му припада - рекао је Ђукановић.

 

БОНУС ВИДЕО:

ВЕСНА МЕДЕНИЦА СТИГЛА У СДТ: Бивша председница Врховног суда стигла на саслушање

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ОДУШЕВЉЕНА: Венус послала поруку Нолетовим клинцима (ФОТО)