АЛЕКСА БЕЧИЋ: Ово је издаја какву не памти Црна Гора!

Novosti online

19. 01. 2022. у 15:34

АКО будем смењен од стране пучиста, то ће ми бити велика част и чист ћу изаћи пред грађане Црне Горе, поручио је председник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић

АЛЕКСА БЕЧИЋ: Ово је издаја какву не памти Црна Гора!

Фото: Промо

Поводом инцијативе за смену Владе Црне Горе, председник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић обратио се грађанима и поручио је да је претходних дана и недеља на сцени најава класичног покушаја уставног пуча, гажења највишег правног акта, изборне воље грађана и свих постулата демократије.

- Грађани Црне Горе су 30. августа гласали за промену, а не за превару. Такво опредељење грађани Црне Горе потврдили су и на свим локалним изборима од тада. У изборној кампањи сви политички субјекти који су касније формирали парламентарну већину су јасно саопштили да са ДПС-ом неће правити било какве комбинације након избора. Јасно и експлицитно. И шта имамо сада.

Да они који су вам се клели да са ДПС-ом неће ићи у било какве варијанте, а и пре само месец дана тврдили да са оваквим ДПС-ом неће никада имати било шта, нуде таквом ДПС-у да му принесу на тацну слободарске гласове грађана Црне Горе и да заједно формирају парламентарну већину. То се зове политичка превара.

Када спојите политичку превару, политичко лицемерство, политички неморал, политички кукавичлук и политичку издају добијате велику народну издају. Издају епских размера. Издају века. Издају какву не памти Црна Гора.

Реагујући на иницијативу за изгласавање неповерења Влади Црне Горе, коју је поднео ГП УРА Дритана Абазовића са делом опозиционих парламентарних партија, Бечић се обратио грађанима и поручио да никада неће издати народ коме служи.

- Да поновим, лично, ако будем смењен од стране пучиста, то ће ми бити велика част и чист ћу изаћи пред грађане Црне Горе. Снаге имам више него икада, а воље још више, да станем на чело духа 30. августа 2020. и поведем противнике бившег режима и пећинског национализма, а сада и противнике издајника, на нови пут победе европске, развијене, поштене, поносне и срећне Црне Горе.

А, вас ако није срамота, издајте народ, знаће народ да то препозна - поручио је између осталог Бечић.

БОНУС ВИДЕО: 

КАТНИЋ ВРЕЂА СРБИЈУ: Добио експресан одговор од Вучуровића

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу