"АНТИСРПСТВО ЈОЈ БАШ ДОБРО ИДЕ": Оштра реакција на потез министарке Тамаре Срзентић

В. К.

10. 01. 2022. у 12:07

ДЕМОКРАТСКИ фронт се огласио поводом забране емитовања српске телевизије "Хепи" у Црној Гори на шест месеци.

АНТИСРПСТВО ЈОЈ БАШ ДОБРО ИДЕ: Оштра реакција на потез министарке Тамаре Срзентић

Фото: Јутјуб/ Ministarstvo javne uprave Vlade Crne Gore

- Невероватно звучи информација да министарка Срзентић, задужена за медије, јавно подржава забрану емитовања програма једне телевизије. Од првог дана избора владе грађани се питају шта ради случајна, увезена министарка Срзентић, које су њене обавезе, опис посла, и до данас нема одговора на та питања. Она очигледно нема благе везе са послом који јој је из неког разлога поверен, али зато јој антисрпство "добро иде", па је јавно подржала удар ДПС на једну српску телевизију, док ћути на изливе шовинизма који се са разних медија пласирају према другим народима, а исто тако је прошле године снажно подржала Сању Дамјановић из ДПС на изборима у Никшићу, па је присуствовала скуповима монтенегринских есктремиста - пише у саопштењу Демократског фронта.

Они кажу да Тамара Срзентић није битна, пошто за њу нико није гласао, и да је она као и њене колеге обични узурпатор народне воље, и један од примера како је црногорска влада издала народ који је гласао за промене.

- Истина је да је српски народ доминантно учествовао у променама 30. августа, али влада, од када је изабрана, чини све да се додвори антисрбима и "белведерцима", који позивају на обрачун са Србима и СПЦ, и са презрењем гледа на оне који су гласали за промене. Зато је неопходно да се што пре исправи неправда према тим грађанима и да Црна Гора добије владу састављену од људи који су учествовали у променама и борили се за њих - закључује се у саопштењу Демократског фронта.

БОНУС ВИДЕО: И ОВОГ БОЖИЋА НИКШИЋАНИ СЕ ОДУЖУЈУ ЂЕДУ - Дан рођења Амфилохија уз ватромет и бакљаду

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

Смештање најстаријих чланова породице у дом за старе