ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ НА УДАРУ: Не обазирем се превише на ове сорошоиде

В. К.

25. 12. 2021. у 18:04

- НЕ обазирем се превише на ове сорошоиде и НВО које гледају како да се огребу о неки грант, па су се сад, као, забринули за ЛГБТ заједницу.

ЈОВАН ВУЧУРОВИЋ НА УДАРУ: Не обазирем се превише на ове сорошоиде

Фото: ДФ

Они су годинама узимали грантове како би штитили Мила Ђукановића, а сад како би радили против њега, јер таква је то фела. Грантопрежи су узели за себе ексклузивно право да причају о људским правима и слободама, и ево годинама малтретирају читаву јавност, а ништа добро од таквих не може видети нико, па ни ЛГБТ заједница. И заиста, озбиљно бих се забринуо за себе да ме неко од таквих похвали, а нарочито од њихових медијских покровитеља - казао је посланик Нове српске демократије и Демократског фронта Јован Јоле Вучуровић, одговарајући на оптужбе поводом изреченог става у ком се противи усвајању деце од стране истополних заједница.

- Ја сам слободан човек, и може ко год хоће у парламенту да покрене процедуру да ме смени са функције председника одбора за људска права и слободе, ја своја уверења не мењам по цену било чега а не неке функције, али то ова плаћеничка боранија не схвата. Јер, просто, ми смо, на сву срећу, два света и потпуно је логично да различито размишљамо о многим темама, а посебно о моралној, духовној, традиционалној, историјској вертикали ЦГ и о њеној будућности.

Вучуровић наводи да су таквима те категорије непознате, јер су навикли да служе разним господарима.

- Управо су овакве НВО, ови србомрсци, опасност за људска права и слободе, јер се ради о комунистичкој матрици која не прихвата различита мишљења и ставове, него мисли да су нешто нарочито значајни и да су сву памет света попили ако су полтрони неке стране службе или амбасаде.

Вучуровић наводи да је његова препорука ЛГБТ заједници је да у широком кругу заобилазе ове који их овако бране.

- У коначном, указао сам на то још прошле године, и поново то сада чиним, да постоји опасност да се након изгласавања закона о истополним заједницама догоди ситуација да се тим особама дозволи усвајање деце, што је неприхватљиво. Такође, казао сам да је ДФ тада гласао против тога закона и да је и данас против њега, јер се у потпуности деградира и мења суштина традиционалне породице у ЦГ. На крају, казао сам да ова и слична питања, којима буквално може да се промени морална и духовна вертикала и суштина једног друштва, треба да се решава на референдуму, па нека буде воља народа. Дакле, нисмо сви исти, и сорошоиди то морају да прихвате, иако то не допире до њихових мозгова. Ово су теме које свуда у свету изазивају полемику, постоје и политички полови који различито мисле о томе, и то је природно и пожељно - закључио је Вучуровић.

(Борба)

БОНУС ВИДЕО: Храбри адвокат на суђењу Дражи жртвовао себе

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу