АНДРИЈА МАНДИЋ: ДПС ће убедљиво изгубити у Мојковцу

Novosti online

03. 12. 2021. у 21:38

ПРЕДСЕДНИК Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић казао је, у емисији „Патриотске игре“ на Адриа Телевизији, да ће Демократска партија социјалиста бити поражена на изборима у Мојковцу, те да ће нови председник општине бити кандидат Демократског фронта.

АНДРИЈА МАНДИЋ: ДПС ће убедљиво изгубити у Мојковцу

Фото МВП

- Моја процена је да ће ДПС убједљиво да изгуби у Мојковцу, да ће коалиција „За будућност Мојковца“, која је под редним бројем 6, да освоји највећи број мандата међу онима који ће да формирају власт у Мојковцу и да ће наш кандидат добити прилику да покаже све оно што очекујемо од њега са позиција првог човека Мојковца - рекао је Мандић.

Он је навео да је симптоматично неучествовање Душка Марковића у изборној кампањи ДПС-а у Мојковцу.

- Непојављивање Марковића и то понашање ДПС-а говори да ће они убедљиво да изгубе Мојковац - казао је Мандић.

Упитан да ли ће изборна листа блиска премијеру Здравку Кривокапићу прећи цензус, Мандић је одговорио одрично.

- Сумњам да ће да пређу цензус. Не видим разлога зашто би се Мојковчани определили за ту опцију кад на другој страни имају веома конкретне и људе и идеје, који су све ове године били са њима и који их никада нису изневерили. Кривокапић ништа од онога што је говорио када је била изборна кампања за парламентарне изборе није испунио - истакао је Мандић.

Он је навео да се Здравко Кривокапић у тој кампањи понашао као један од типичних чланова Демократског фронта у изборној кампањи, али је после изневерио.

- Када су се завршили избори и када се формирала Влада, није га занимао много ни Мојковац, ни Беране, ни… Најважнија му је била нека амбасада, она на Марези или у Подгорици - казао је Мандић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)