"У ЋОШАК, ОКРЕНИ СЕ ПРЕМА ЗИДУ И ЋУТИ ДО СМЕНЕ": Ђукановић наставља да подиже тензију у Црној Гори

М.С.

03. 12. 2021. у 10:28

ПРЕДСЕДНИК Црне Горе и Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић наставља да усијава политичку атмосферу у држави.

У ЋОШАК, ОКРЕНИ СЕ ПРЕМА ЗИДУ И ЋУТИ ДО СМЕНЕ: Ђукановић наставља да подиже тензију у Црној Гори

Фото: В. К./Танјуг/ДПС/Служба за односе са јавношћу/Илустрација

На предизборној конвенцији своје странке у Мојковцу у четвртак вече казао је да је Влада својим деловањем довела у питање пут Црне Горе према Европи и да томе сведочи и Извештај Европске комисије.

- Тај извештај Европске комисије се не може прочитати другачије до овако како учитељица реагује на непослушног ђака у првом разреду основне - у ћошак, окрени се према зиду и ћути, до смене, казао је Ђукановић, устврдивши да је актуелна Влада уместо да служи својој, служила другој држави.

- Она је служила великосрпским интересима у Црној Гори. То је Влада која уместо да служи Европској унији и НАТО-у, она је служила геополитичким интересима Русије. Уместо да служи мултиетничкој и мултиверској Црној Гори и да демонстрира то пажњом према свакој верској заједници подједнако, она је заправо служила интересима само једне верске заједнице у Црној Гори, урушавајући мултинационалну, мултиверску и мултикултурну хармонију Црне Горе, као највећу вредност савремене Црне Горе - наставио је Ђукановић да, овог пута из Мојковца, подиже тензије у Црној Гори, осокољен немуштим односом те исте Владе према њему и његовим следбеницима који су 30 година владали Црном Гором.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)