ИМАМО ПЛАН ЗА ЧИШЋЕЊЕ СЛУЖБИ: Медојевић најавио обрачун са мафијом - Ванредно стање, стадиони, кавези и рефлектори

Новости онлине

19. 10. 2021. у 20:47

СЛУЖБЕ безбедности су толико компромитоване и повезане са шверцом цигарета и дроге да је неопходно темељно чишћење. Осим отварања тајних досијеа УДБЕ и лустрације неопходно је све кључне кадрове у службама истражити са аспекта њиховог имовинског статуса, написао је на друштвеним мрежама Небојша Медојевић, лидер Покрета за промјене.

ИМАМО ПЛАН ЗА ЧИШЋЕЊЕ СЛУЖБИ: Медојевић најавио обрачун са мафијом - Ванредно стање, стадиони, кавези и рефлектори

Небојша Медојевић / Архива Новости

- Сваки службеник, начелник, помоћник директора, директор полиције и АНБ који има милионску имовину (а такви су скоро сви функционери службе редом) је основано сумњив да је имовину стекао криминалом. Ја да сам координатор служби безбедности обезбедио бих путем међународне помоћи, људе и опрему за истраживање имовине кључних кадрова служби. Црна Гора је мала и службе све знају - написао је Медојевић.

Он додаје да се одлично зна ко је уз помоћ службене легитимације постао милионер, а неки и милијардери.

- Како су настали Мојковачки и клан из Гранда? Шта им је био “посао”? Како су се радиле цигарете и дрога -  запитао је Медојевић.

- Са мафијом нема договора и преговора. ДФ има јасан план радикалних реформи у овој области који почива на цисцењу служби од криминалаца са значком и изградњи нових си капацитета за безкомпромисни обрачун са мафијом. Ванредно стање. Хапшења. Стадион, Кавези. Рефлектори. Прскалице - закључује Небојша Медојевић.

(Ало)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: ПРОЦУРИО СНИМАК СА ЦЕТИЊА: Мило и Чанак хаос на Цетињу организовали уз чивас и пиво

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)