ТРАГЕДИЈА У НИКШИЋУ: Милица (19) преминула од короне, мајка умрла пре двадесетак дана - у кући Никића остао само мали Веселин

В. К.

12. 10. 2021. у 21:46

НИКШИЋАНКА Милица Никић (19), најмлађа је жртва корона вируса у Црној Гори.

ТРАГЕДИЈА У НИКШИЋУ: Милица (19) преминула од короне, мајка умрла пре двадесетак дана - у кући Никића остао само мали Веселин

Фото: В. К.

Она је умрла у Клиничком центру Црне Горе. Њена смрт додатно је потресла грађане Никшића јер је њена мајка само пре двадесетак дана такође умрла од короне. Да трагедија буде већа пре неколико година остала је без оца, док је иза њих остао малолетни дечак Веселин. Ова тужна прича потресла је и друштвене мреже.

- Иза њих остао је млађи син сада сироче. Познајем породицу и знам да су се борили са нама за цркву. Сада им је потребна иста црква. Зато се сада обраћам Епархији будимљанско-никшићкој, Митрополији црногорско-приморској, православним братствима, свим људима добре воље да помогну овом дечаку, породици која ће се бринути о њему. Живели су сиромашно, али су барем имали једно друго. Шта сад ? Остајемо, комшије, суграђани, браћа и сестре у Христу - написао је један од пријатеља породице Никић.

Фото: В. К.

У коментарима на Фејсбуку може се прочитати: „Туга до неба!“, „Трагедија“,  док се једна особа понудила да помогне тако што би у случају да о детету нема ко да води бригу она  преузела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)