МЕДОЈЕВИЋ ЗА УВОЂЕЊЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА: Мило Ђукановић постао терет Западу, истекао му је рок трајања

Novosti online

29. 09. 2021. у 17:22

ЛИДЕР Покрета за промене Небојша Медојевић изјавио је да су кланови из Црне Горе су формирани од стране владајуће партије и режима Мила Ђукановића.

МЕДОЈЕВИЋ ЗА УВОЂЕЊЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА: Мило Ђукановић постао терет Западу, истекао му је рок трајања

Фото: ТВ Прва принтскрин

- Они су постали интернационални 2005. године, заиста су постали безбедносни проблем више светских земаља. Режим Мила Ђукановића свој међунардони кредибилитет, огромни новац који је стекао, је имао захваљући подршци западних обавештањих служби. Поставља се питање како су тако нарасли. Углавном се ту ради о црним операцијама које иза себе имају глобалне политичке циљеве. Та глобална дубока држава, која је била на врхунцу 1999. године, када смо бомбардовани, практично се преклапала са Стејт Департментом и официјелном политком САД-а. Управо је дозвољено да се тада и на Балкану формира балканска конфедерација организованог криминала, тако сам је назвао - рекао је Медојевић.

Фото: ТВ Прва принтскрин

Он подсећа да је Мило Ђукановић био фаворит Запада. 

- Све му је било дозвољено, сада се променио однос дубоке државе, након владавине Доналда Трампа, више му није дозвољено. Зато је у последње две године у ДПС нарко картелу, пало преко 20 тона кокаина. Први пут је пало и 1.600 килограма у луци Бар, која је једна од кључних тачака транспорта наркотика који су повезани са Европом. Мило је сада постао терет, истекао је рок трајања, једна нова политика се овде тражи - рекао је Небојша Медојевић

Он тврди да је ДПС крило мафије и да после дешавања на Цетињу прелази у екстремистичку организацију.

- Ради се о партији коју треба забранити, све функцинере похапсити и онда ће бити демонтирани. Рекао сам премијеру да повуку сагласност да (председник Црне Горе Мило) Ђукановић представља земљу (у УН) - казао је Небојша Медојевић за ТВ Прва.

Медојевић је казао да ништа није урађено поводом борбе са криминалом и сматра да прошли режим није могао да демонтира ДФ, односно да су их хапсили, али нису успели "да их разбију".

Медојевић је истакао да је за увођење ванредног стања како би се спровела истрага и разбиле криминалне структуре у земљи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)