ДРИТАНОВЦИ НАПАЛИ ЦЕЦУ: Тврде да је певачица оштетила државни буџет

В. К.

29. 09. 2021. у 14:39

ПОКРЕТ УРА, чији је лидер Дритан Абазовић, без основа тврди да певачица Цеца Ражнатовић није уплатила порез на уговор после наступа у Никшићу.

ДРИТАНОВЦИ НАПАЛИ ЦЕЦУ: Тврде да је певачица оштетила државни буџет

Фото: ATA Images

Никшићки одбор Грађанског покрета УРА данас је упутио Управи прихода и царина, као и Управи за инспекцијске послове, захтев да путем инстанце слободног приступа информацијама доставе одговоре на питања везана за наступ естрадне звезде Светлане Цеце Ражнатовић у тој општини пре 20 дана.

- Тражили смо од тих државних управа одговор на питање да ли имају информацију да ли је естрадна личност платила порез на 35 хиљада евра вредан уговор о наступу, као и да ли имају сазнања да ли је власник објекта платио порез на приближно 50 хиљада евра од продаје карата -  наводе из никшићке УРА у допису који потписује члан општинског одбора УРА Мирко Павићевић. 

Они без доказа тврде да је Цеца директно оштетила државни буџет за минимум 7.350 евра.

- Оно што више забрињава јесте чињеница да се на поменутом наступу нико није придржавао мера за сузбијање ковид пандемије. У поменутом објекту планиран је и концерт још једне естрадне личности, па се питамо да ли су поменуте управе обвештене, а ако нису, користимо прилику да их ми упознамо са чињеницом - напомињу у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)