ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: Здравко Кривокапић оборио рекорд у количини произведених лажи

В. К.

03. 08. 2021. у 16:52

ПРЕМИЈЕР Здравко Кривокапић, очигледно растерећен од основних моралних скрупула и елементарног људског и политичког обзира, а наслоњен на претпоставку да је народ Црне Горе глуп и кратког памћења, јуче у још једном свом поправном саопштењу, оборио рекорд у количини произведених лажи, наводи ДФ.

ДЕМОКРАТСКИ ФРОНТ: Здравко Кривокапић оборио рекорд у количини произведених лажи

Фото: AP Photo/Risto Bozovic

Да је ова работа каква олимпијска дисциплина, сигурно би узео медаљу, али немамо дилему да ће за своје лажи Кривокапић ипак бити награђен, макар од својих иностраних шефова, који су у својим државама трећеразредни секретари. Једино је питање да ли ће добити медаљу или орден за велеиздају свог народа и цркве. А можда добије и једно и друго, поручили су из Демократског фронта.

- Здравко Кривокапић каже да нас је позивао у владу и нудио десетине министарстава. По страни то што је ово пласирао тоном, као да се ради о некаквом његовом штанду на пијаци а не мукотрпно зарађеној и оствареној победи народа, посебно упада у очи бруталност изговорене лажи. Звао нас је, каже, у владу, мислећи да су сви заборавили да је у првим месецима након избора јавно тврдио да би улазак ДФ-а у владу “оборио реноме и углед будуће владе”. Блатио нас је, оговарао и опањкавао у регионалним медијима, стидећи се и Српске куће у којој је имао кабинет, и Коалиције на чијем је челу био, и народа који је за нашу Коалицију гласао. Стидио се, а удварао свему и свакоме против чега је народ био и гласао. А то чини и сад - наводи се у саопштењу.

Наглашавају да им Кривокапић спочитава “утицај Рашка Коњевића”,  који је пре свега пар месеци на првом премијерском сату, јавно исказивао дивљење Рашку Коњевићу и саопштавао жељу да би га волео видети у својој партији.

- Говори да смо ДПС тридесет година на власти држали ми, против којег је ДПС упрегнуо и пендрек и сузавац и лисице, и физички и медијски и политички прогон. То нам говори он, дугогодишњи државни, универзитетски ухљеб, који до пре годину дана није виђен ни на једном грађанском и политичком протесту. Али је зато био редован гост на прославама самозване ДПС елите. Подсећа да победа припада и онима који су ноћили на улици, подсећа он који на улици никада није ноћио, већ гунђао и ружио оне који јесу, због гужви у саобраћају. Без срама. Без стида. Прст у око народу и држави.

Суочен са стрмоглавим падом свог рејтинга, насталог услед раскринкавања његове издаје, виче да је спреман да потпише Темељни уговор, не објашњавајући ни када, ни какав, ни под којим условима и одредбама. Здравко Кривокапић је највећа антиреклама за цркву, јер представљајући се за верника, уноси немир и разочарење међу истинске вернике који не желе да се изједначавају с једним преварантом и апотекарем лажи и обмана.

Манипулишући састанком у Острогу, Здравко Кривокапић у ствари жели прикрити чињеницу да је на Сабор СПЦ дошао у стању алкохолисаног растројства, и заједно са својим мезимцем Спајићем, уз неартикулисану вику и мумлање, преварио патријарха и све владике, али и вјерујући народ, истичу из Демократског фронта, наводећи да Кривокапић обећава, као што је обећавао и поправљање односа са Србијом, укидање санкција Русији, обрачун са корупцијом и криминалном, и тако даље у недоглед.

Истина је да реч Здравка Кривокапића не вреди ништа. Знају то и његови дојучерашњи сарадници који га напуштају, а знају то и они које позива за саветнике у свој кабинет, а који га листом одбијају, знајући да се иза сваке његове речи крије нека превара. Учинио је све, да обезличити победу и претвори је у свој и плен своје породице и најближих сарадника. А издају, лаж, превару и властохлепље, представи као усуд Црне Горе и тиме оправда своје политичко непочинство. Има свега и свачега у Кривокапићевом саопштењу, само нема истине, па је потписивањем јучерашњег саопштења, потписао само још један свој људски, али нажалост и политички дебакл своје владе и наше државе - закључује ДФ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)