ДРАГИЊА "ПУКЛА" ОД НЕРВОЗЕ! Нова срамна изјава посланице СДП, зна само да прети и вређа

В. К.

19. 07. 2021. у 12:20

ДРАГИЊА Вуксановић Станковић, посланица СДП, поново је извређала председника Србије Александра Вучића и цео српски народ, поручивши да "крећу у рушење граница међународно признатих држава под новим именом - Српски Свет"!

ДРАГИЊА ПУКЛА ОД НЕРВОЗЕ! Нова срамна изјава посланице СДП, зна само да прети и вређа

Фото: В.К.

- Историја, а и Црна Гора ће им показати како завршавају каплари када као вође крену у агресију на суседе. Злочиначка великосрпска политика, која је произвела највећа страдања послије 2. светског рата, поново би хтела да жари и пали по региону. Поново би хтели да злоупотребом и манипулисањем људи у освајачке походе иако је тој сулудој политици пресудио Хаг, цео цивилизовани свет, а недавно је обележена годишњица сребреничког геноцида који је починила политика коју хоће да реинкарнирају Вучић, Вулин и ДФ као део власти у Црној Гори - пише у саопштењу.

- Док се дешавају примитивне и злокобне оргије по Београду и Црној Гори, Демократе и УРА исказују спремност да овдашњи Вучићеви великоспрски извођачи буду и формално део Владе. Да нас воде у светлу будућност загрљени са Мандићем, Вулином, Вучићем, Шешељем. Да, то је та нова Црна Гора на коју ћемо се морати навићи. Релаксирано, како би рекли наши гејмченџери – са српским светом у светлу будућност. Да се са најригиднијом радикалском политиком може само у политички пакао а не у демократске промене, знао је свако ко ишта зна о Црној Гори, региону и нашој блиској прошлости. Кључни производ начина политичких промјена од 30. августа је реинкарнација најригидније и најретроградније свести која нам злокобно најављује повратак у мрак 90-их, навела је Вуксановић Стаковић поручујући  да главни кривци за то нису радикални великосрпски националисти, већ они "европејци" и "мудраци" који су им, како наводи, дали власт и широм отворили врата политици које се грози читави цивилизовани свет.

- Зато, господо из тзв. грађанског дела власти, уместо што се премишљате хоћете ли Вучићу и Вулину омогућити да тријумфално уђу у нову или реконструисану Владу, било би много боље да се покушате тргнути из зимског сна, док још није прекасно. Избор је на вама а грађанска Црна Гора ће се том примитивном национализму и великодржављу одупријети и без вас - запретила је посланица СДП-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)