КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО КРИВОКАПИЋУ: Од сутра ниси премијер

М. С.

16. 06. 2021. у 19:06

КАКАВ год био исход сутрашњег гласања о разрешењу министра Владимира Лепосавића, Здравко Кривокапић више неће бити премијер.

КНЕЖЕВИЋ ПОРУЧИО КРИВОКАПИЋУ: Од сутра ниси премијер

Фото: Фејсбук принтскрин

Овако се један од лидера ДФ-а Милан Кнежевић обратио премијеру Кривокапичу, писке увреда које је упутио посланицима ДФ и потом театрални напустио скупштинско .

- Ако сутра будете са ДПС-ом сменили Лепосавића несте премијер, а ако га не будете сменили нисте више премијер, рекао је Кнежевић, истичућио да од кад је прогледао и пробауљао, стално је слушао да су “Срби  нешто криви као народ”.

- Колико су нас пута убијали и уништавали чудо да је на земљи један Србин жив. Крив сам ја зато што сам га предложио за мандатара. Нека ми опросте гласачи сто шам им рекао да нећемо издати идеолошке принципе. Споразум тројице могу да окаче мачку о реп јер по њему треба да пристанем да не будем Србин и признам УЧК творевину Косово, казао је Кнежевић.

- Нисмо гласали за споразум Кивокапић-Бечић-Абазовић и што се тиче ДНП-а могу да окаче “мачку о реп”, јер према том споразуму он треба да се одрекнем тога да буде Србин. Не пише у Споразуму ни “Сребреница” па се Кривокапић позива на Споразум. Кривокапић  је 'поноо лопту кући на таван” и упозоравам га га да би са људима који протестују испред Скупштине могли поћи за ту лопту, казао је Кнежевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)