ОВАЈ ПАЈАЦ, КЛОВН ПОЛИТИЧКИ, НЕМА ВИШЕ ПОДРШКУ ВЕЋИНЕ: Лидер Демоса Миодраг Лекић одговорио Здравку Кривокапићу

М.С.

16. 06. 2021. у 19:00

ЛИДЕР Демоса Миодраг Лекић оплео је по премијеру Здравка Кривокапића, његов наступ називајучи га "кафанско-простачким" након што је овај рекао да у Скупштини влада неморал и политичко лицемјерје.

ОВАЈ ПАЈАЦ, КЛОВН ПОЛИТИЧКИ, НЕМА ВИШЕ ПОДРШКУ ВЕЋИНЕ: Лидер Демоса Миодраг Лекић одговорио Здравку Кривокапићу

Фото: AP Photo/Risto Bozovic/Фејсбук

- Црна Гора је уморна од ауторитарних вођа које су наређивале и када би се неки министар елиминисао, ту не би била само оставка, слале би се мафијашке поруке. Ово је превршило сваку меру, ово је ударац пре свега Влади, да је вођена од оваквог профила потпуно недостојног за вођење државних послова. И ако сам до сада тактизирао и дипломатисао, лоше се осећамо да подржавамо човека који је недорастао и који је пласирао такав простаклук који му ја саветујем да пласира у друштву своме. Ово му није друштво, ово је стицај околности, био је оштар Лекић, који је критиковао Милана Кнежевића због његовог предлога Кривокапића за премијера.

- Прелазимо преко скандала од изјава, каже да га једино занима аманет од митрополита, нема Устава, нема политичке културе, државне културе... Ништа није усмерено против Владе, ја молим да овај кловн, пајац политички, нема више подршку ове већине. Моју извесно нема, био је јасан Лекић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)