ИЗБОРНИ ШТАБ ВОДИ УДБА, ДУШКА НЕ СПОМИЊУ: Пред надметање за локалну власт у Мојковцу, у овом граду већ се осећа предизборна грозница

М. С.

11. 06. 2021. у 08:25

У МОЈКОВЦУ се осећа предизборна "грозница", пред политичко надметање за локалну власт које би требало да буде одржано најкасније у новембру.

ИЗБОРНИ ШТАБ ВОДИ УДБА, ДУШКА НЕ СПОМИЊУ: Пред надметање за локалну власт у Мојковцу, у овом граду већ се осећа предизборна грозница

Фото "Новости"

Из Општинског одбора УРА кажу да доказ колико су најављене реформе ДПС отишле далеко, после њиховог Конгреса, најбоље се види у Мојковцу, где су два бивша припадника Удбе на челу Изборног штаба за локалне изборе.

- Све је исто само њега нема. Нема шефа Душка! На првом састанку Изборног штаба ДПС-а у Мојковцу неки су се запитали где је Душко Марковић али је то шаптачки ућуткано и да се његово име више није смело споменути - кажу из УРА. - У Мојковцу, родном граду Душка Марковића, ситуација је иста као и пре 10-12 година, када се име тада већ такође бившег премијера Игора Лукшића, као и Милице Пејановић Ђуришић није се смело поменути.

- Замислите само колико полтронства треба да има човек да не сме поменути на партијским састанцима ДПС-а, кума, пријатеља са којим су се многи дичили па чак и због тога што су се само руковали са њим. Човека који им је запослио све до унучета, поставио их на функције, онога који је доскоро био премијер и заменик председника ДПС-а, сад не смеју споменути у његовом рођеном граду - закључују чланови УРА.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)